Αναρωτιέμαι ο Τρύφωνας Σαμαράς πότε δουλεύει;

Μετά τα όσα αιχμηρά σχόλια έκανε ο Δημήτρης Παπάζογλο για τη Βίκυ Σταυροπούλου ξαναχτύπησε με νέες δηλώσεις φωτιά τόσο για την ηθοποιό όσο και για τον Τρύφωνα Σαμαρά.

«Θεωρώ ότι είναι μια περσόνα, δεν θεωρώ ότι είναι ηθοποιός», λέει ο Δημήτρης Παπάζογλου για τη Βίκυ Σταυροπούλου και τονίζει για τον Σταμάτη Φασουλή: «Έχω ένα τεράστιο σεβασμό στον Σταμάτη Φασουλή γιατί είναι ένας θεατράνθρωπος που έχει καταθέσει μια ολόκληρη ζωή. Ενοχλούμαι λοιπόν, όταν μια περσόνα όπως ο Τρύφωνας Σαμαράς μπορεί να μιλάει, από μία θέση ως διαγωνιζόμενος επειδή “πουλάει”, στον Σταμάτη Φασουλή».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπάζογλου έριξε τα βέλη του στους Τρύφωνα Σαμαρά και Νίκο Κοκλώνη: «Με ενοχλεί ένας άνθρωπος που 10 χρόνια παρουσιάζεται ως κομμωτής και αναρωτιόμουν πάντα: Πότε δουλεύει; Ένας άνθρωπος που έχει ένα συγκεκριμένο επάγγελμα, έχει ένα ωράριο, πρέπει να πάει στη δουλειά του, να αφιερώσει κάποιες ώρες. Ο Νίκος Κοκλώνης σαν παρουσιαστής μου άρεσε σε αυτό με τα ταξίδια, του πήγαινε καλύτερα. Σε αυτό δεν μου αρέσει. Καταρχήν, είναι σαν να ακούς τον Τρύφωνα Σαμαρά. Είναι οι δύο μαζί αυτοί, έχουν την ίδια φωνή».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ