Άγριες Μέλισσες: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα χωρίς, όμως, ερωτικές σκηνές

Οι Άγριες Μέλισσες προσγειώθηκαν ξανά στο «Διαφάνι» πριν όμως υπεβλήθησαν όλοι οι συντελεστές σε τεστ για τον κορονοϊό και όλοι βγήκαν αρνητικοί.

Ο σκηνοθέτης της σειράς του Ant1, Λευτέρης Χαρίτος, το πρωί της Δευτέρας, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και εκμυστηρεύτηκε πως τα γυρίσματα των «Μελισσών» ναι μεν ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, υπάρχουν όμως ορισμένες σεναριακές αλλαγές.

«Έχουμε κάνει μια προσαρμογή στο σενάριο, προς το παρόν δεν ξεκινάμε με σκηνές που έχουν φιλιά και έρωτες, ξεκινάμε με άλλα πράγματα λιγότερο… αγγιχτερά» ανέφερε ο κ. Χαρίτος.

Μάλιστα, Μάλιστα χαριτολογώντας, περιέγραψε ότι κάποιοι ηθοποιοί επιστρέφοντας στο «Διαφάνι» πάχυναν, άλλοι αδυνάτισαν, ενώ στις διαδικτυακές επαφές μέσω skype που είχαν όλη αυτή την περίοδο της καραντίνας, του έκαναν εντύπωση τα μούσια και τα μακριά μαλλιά τους, που τώρα πια τα έκοψαν.

Επίσης, ο κ. Χαρίτσος τόνισε πως έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τον κορονοϊό. Μάσκες, απολύμανση, πλεξιγκλάς και εβδομαδιαίο τεστ για τον ιό θα είναι πλέον στη ρουτίνα των συντελεστών.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ