Το αντίο της Άσπας Τσίνα στο J2US – Συγκινημένος ο Μάριος Πρίαμος

Αντίο στον Μάριο Πρίαμο και το J2US με ένα ξεχωριστό βίντεο είπε η Άσπα Τσίνα, που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από την εκπομπή για λόγους υγείας

«Είχαμε όμως και μια αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, η Άσπα δεν βρίσκεται μαζί μας για λόγους υγείας. Δεν μπορεί να συνεχίσει για λίγο χρονικό διάστημα, εύχομαι σύντομα να είναι μαζί μας. θα την ακούσουμε σε λίγο… Το πάλεψε και το παλεύει μέχρι και τώρα και εύχομαι να είναι κοντά μας σύντομα», είπε στην αρχή του show ο Νίκος Κοκλώνης.

Εκνευρισμένη η Δέσποινα Ολυμπίου – «Δεν είναι αυτός ο ρόλος μου, το θεωρώ αγένεια»

«Της ευχόμαστε όλοι περαστικά. Θεωρώ ότι η Άσπα, γιατί εγώ δεν ήξερα πόσο σοβαρή είναι η περιπέτεια της υγείας της, είναι ένα τρομερό παράδειγμα να έχει ο άνθρωπος μια τέτοια αρρώστια και να την αντιμετωπίζει με αυτή τη δύναμη και με αυτόν τον τρόπο, να είναι εδώ και να το ξορκίζει», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Όταν ήρθε η σειρά για την εμφάνιση του Μάριου Πρίαμου με νέο παρτενέρ τον Γιώργο Λιβάνη, προβλήθηκε το βίντεο που έστειλε η Άσπα Τσίνα και με το οποίο αποχαιρέτησε τον Μάριο Πρίαμο και το J2US.

«Καλέ μου Μάριε, λυπάμαι πολύ που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί στο παιχνίδι. Είσαι δυνατός παίκτης και σου αξίζει να φτάσεις στον τελικό. Νίκο Κοκλώνη, το αγόρι μου να μου το προσέχετε τώρα που έφυγα, θα συνέλθω εγώ και θα τα ξαναπούμε. Καλή επιτυχία σε όλους», είπε στο βίντεο η Άσπα Τσίνα.

«Είναι μια δύσκολη εβδομάδα για μένα λόγω του ότι η Άσπα δεν είναι μαζί μου. Θα ήθελα πολύ να είναι εδώ μαζί μου γιατί ξεκίνησα με την Άσπα και με δίδαξε πάρα πολλά πράγματα, ελπίζω να βελτιώθηκα. Σίγουρα κέρδισα πάρα πολλά και την ευχαριστώ ολόψυχα γι’ αυτό. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Είδα το βιντεάκι και συγκινήθηκα. Να στείλουμε τα φιλιά μας στην Άσπα. Θέλουμε όλοι να είναι καλά! Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα, σεβόμαστε την επιλογή της και στέλνουμε τη θετική μας σκέψη και την αγάπη και την ευχαριστώ για όσα με δίδαξε και μου έδειξε σε αυτό το παιχνίδι», είπε ο Μάριος Πρίαμος.

http://www.topontiki.gr

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ