Μαντώ Γαστεράτου: Πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου της;

Οι εξελίξεις λόγω του κορονοϊού έφεραν ανατροπή και στον προγραμματισμό γνωστών προσώπων της εγχώριας showbiz, όπως στη βάφτιση των παιδιών δύο γνωστών κυριών της τηλεόρασης. Η Μαντώ Γαστεράτου, που ζει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, αφού πριν από μερικούς μήνες έγινε για πρώτη φορά μητέρα, ετοιμάζεται για τη βάφτιση του μικρού της γιου, που θα πραγματοποιηθεί μετά την περίοδο του κορονοϊού.

«Λέμε να τον βαπτίσουμε τον Σεπτέμβριo στην Ανάβυσσο ή σε κάποια άλλη ενορία εκεί κοντά. Προς το παρόν δεν έχω έρθει σε επαφή με τη Mητρόπολη, καθώς είμαστε σε αναμονή εξελίξεων», αποκαλύπτει στο «Secret»και στη Σάσα Σταμάτη, η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη. Η ίδια, μάλιστα, λέει ότι θα δώσει στο παιδί το όνομα του πεθερού της, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. «Θα τον πούμε Γιώργο -έτσι λένε τον πεθερό μου- και νονοί θα είναι ο κολλητός φίλος του άνδρα μου, Γιάννης Καρβέλας, και ο συνεργάτης μου και πολύ καλός μου φίλος Δημήτρης Καρέτζος»

Η πρώην Μις Ελλάς και παρουσιάστρια παραδέχεται πλέον ότι από τη στιγμή που έγινε μητέρα άλλαξε όλη η κοσμοθεωρία της. «Εχουν αλλάξει όλα στη ζωή μου. Οταν έκανα παιδί, ένιωσα ότι ενηλικιώθηκα. Κάνω πιο ουσιαστικά και ρεαλιστικά όνειρα για το παιδί μου. Περιμένω να το δω να χαμογελάσει, να μπουσουλήσει, να περπατήσει. Απλά, αλλά ουσιαστικά πράγματα», αναφέρει. Φυσικά, η συζήτηση πήγε και στην Ελένη Μενεγάκη, αφού η ίδια είναι ένα από τα πρόσωπα της εκπομπής της. Μιλάει με θαυμασμό για την οικοδέσποινα της εκπομπής «Ελένη» και κυριολεκτικά στάζει μέλι. «Η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη είναι η καλύτερη που είχα ποτέ. Δεν υπάρχει η γυναίκα αυτή. Είναι θεά. Μου έχει φερθεί πολύ όμορφα», είπε χαρακτηριστικά.

www.tlife.gr

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ