Μήνυση σε Κανάκη και Ράδιο Αρβύλα για το βίντεο με τη Θεία Κοινωνία

 Σε μπελάδες φαίνεται πως μπήκε η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα και ο Αντώνης Κανάκης, μετά από σατιρικό βίντεο που δημιούργησαν σχετικά με τη Θεία Κοινωνία και τη μετάδοση αρρωστιών μέσω αυτής.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, που προβλήθηκε στη διαδικτυακή -πλέον- εκπομπή, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, σατιρίζουν τους πιστούς που πηγαίνουν να λάβουν τη Θεία Κοινωνία, ενώ είναι άρρωστοι, χωρίς να φοβούνται μην κολλήσουν τους υπολοίπους. Αλλά κι εκείνους, οι οποίοι δεν φοβούνται να μην κολλήσουν από τους ήδη αρρώστους.

Οταν φτάνει η σειρά του Αντώνη Κανάκη για να λάβει τη Θεία Κοινωνία ρωτάει τον παπά: “Πάτερ σίγουρα;” και εκείνος με σιγουριά του απαντά “ναι”. Τρεις ημέρες αργότερα ο Κανάκης εμφανίζεται άρρωστος και με βήχα στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Open, “Ευτυχείτε” το Εκκλησία Online, κατέθεσε μήνυση στην τηλεοπτική παρέα, λόγω αυτού του βίντεο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο νομικός εκπρόσωπος του site, Ανδρέας Καραγιάννης είπε: “Κοροϊδεύουν τη Θεία Κοινωνία και τους πιστούς. Μια διακωμώδηση χυδαίας αισθητικής. Πρόκειται για ακραίας μορφής συκοφαντική δυσφήμιση, η οποία δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει. Εμείς θέλουμε να “πέσει” το βίντεο νόμιμα”.

Βλασφημία κατά της Θείας Κοινωνίας και κατά των Χριστιανών από τους Ράδιο Αρβύλα.
Φαντάζομαι τώρα με τον Κορωνοϊό δεν μπορούσαν να σατυρισουν το Ραμαζάνι και το Ισλαμ, γιατί θα θέλανε το κεφαλάκι τους στην θέση τους, μαγκιές εκεί που τους παίρνει.
https://t.co/VUABn8WMN5 pic.twitter.com/NvUCM81Lni

— Evgenios Tzavaras (@EvgenTzavaras) May 4, 2020πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ