Κιμ Γιονγκ Ουν: Το μυστηριώδες σημάδι στο δεξί του χέρι και τα νέα σενάρια

Τροφή σε φήμες πως είναι νεκρός ή βρίσκεται σε κώμα έδωσε η 20ημερη απουσία του Κιμ Γιο Τζονγκ ενώ δεν έλειψαν και τα σενάρια διαδοχής με την 32χρονη αμφιθαλή αδελφή του, Κιμ Γιο Τζονγκ ως επικρατέστερη στην κούρσα

διαδοχής.

Ωστόσο τέλος στις φήμες μπήκαν όταν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του καθεστώτος έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες του Κιμ Γιονγκ Ουν από τα εγκαίνια εργοστασίου λιπασμάτων, που τελέστηκαν την Παρασκευή στην πόλη Σάντσον, βόρεια της Πιονγκγιάνγκ.

Στις φωτογραφίες ο κληρονομικός ηγέτης της Βόρειας Κορέας κόβει ευδιάθετος την κόκκινη κορδέλα των εγκαινίων, αν και δεν είναι λίγα τα μέσα ενημέρωσης στη Δύση, που τονίζουν πως η αυθεντικότητα αυτών των φωτογραφιών δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Ωστόσο μετά την επανεμφάνιση του Κιμ τα σενάρια για την υγεία του δεν έχουν κοπάσει… Η New York Post, μάλιστα, με δημοσίευμά της επιμένει πως ο Κιμ είχε, όντως, πρόβλημα στην καρδιά, αφού στις πρόσφατες φωτογραφίες από τα εγκαίνια του εργοστασίου λιπασμάτων παρατηρείται ένα σημάδι στο δεξί χέρι. Αμερικανός γιατρός δήλωσε στην ιστοσελίδα NK News πως το σημάδι θα μπορούσε να σημαίνει παρακέντηση της δεξιάς κερκιδικής αρτηρίας.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ