Ανώγεια – Ξεσπά η οικογένεια Καλομοίρη με τη νέα κατάθεση για το διπλό φονικό

Την οργή των συγγενών του Μανώλη Καλομοίρη αλλά και τα πυρά των συνηγόρων του 29χρονου προκάλεσε η κατάθεση του θείου του Γιώργου Ξυλούρη ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ρεθύμνου σχετικά με το διπλό φονικό στα Ανώγεια της Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο θείος του άτυχου κτηνοτρόφου στην κατάθεση του ανέφερε ότι η οικογένεια Ξυλούρη εξακολουθεί να επιμένει στον ισχυρισμό ότι ο 29χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον ίδιο του τον πατέρα, τον γνωστό μαντιναδολόγο Λευτέρη Καλομοίρη.

Στην κατάθεση που δόθηκε στις 11 Μαΐου ο μάρτυρας είπε ότι άκουσε τη μητέρα του 29χρονου να λέει: “σκύλε, σκότωσες και τον πατέρα σου;” και ότι τον είδε να χτυπά δύο φορές τον πατέρα του.

“Από τις πρώτες ημέρες ισχυρίζομαι, ότι ορισμένοι όχι μόνο ότι δεν βοηθούν τις οικογένειες να πορευθούν ειρηνικά και με ασφάλεια, αλλά με την ανευθυνότητα και τον αμοραλισμό τους δυναμιτίζουν το όποιο κλίμα κατευνασμού και ναρκοθετούν τις προσπάθειες της υπόλοιπης κοινωνίας για την υποβοήθηση των δύο οικογενειών και την ομαλοποίηση της κατάστασης. Επομένως, η εν λόγω μαρτυρική κατάθεση που δόθηκε στον ανακριτή και που είδε το φως της δημοσιότητας, αποτελεί άθλια και πρωτοφανή μεθόδευση νοσηρού εγκεφάλου, εμφανίζει δε κάποιους να συνεχίζουν αμετανόητα και κόντρα στα ευρήματα και την πραγματικότητα να αναπαράγουν το ίδιο κακόγουστο και κατάπτυστο παραμύθι, ότι δηλαδή τάχα ο κατηγορούμενος εντολέας μου πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του και μάλιστα εμπλουτισμένο τη φορά αυτή με ‘λόγια’ της δυστυχισμένης μητέρας του ότι τάχα του φώναζε τη στιγμή του θανατηφόρου συμβάντος: ‘Σκύλε τον πατέρα σου σκότωσες’”, είπε ο κ. Διονύσης Βέρρας, ένας εκ των δικηγόρων του του 29χρονου, μιλώντας στο Cretalive.

“Αυτή η αθλιότητα ειλικρινά σοκάρει, δεν βοηθάει σε τίποτα την κοινωνική ειρήνευση και προκαλεί έντονα συναισθήματα θλίψης και αποστροφής. Αναμφίβολα δε διασύρει τη μνήμη του νεκρού πατέρα του κατηγορούμενου εντολέα μου και συγχρόνως ατιμάζει τον ίδιο και όλη του την οικογένεια. Στο βαθμό που με αφορά ως συνυπερασπιστής του κατηγορουμένου θα ζητήσω την άμεση υποβολή μήνυσης κατά του εν λόγω ‘ψευδομάρτυρα’ για τη βάρβαρη καταπάτηση της αλήθειας και την πρωτοφανή ηθικοκοινωνική απαξία της όλης του συμπεριφοράς”, πρόσθεσε ο κ. Βέρρας

 

Πηγή: cretalive.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ