Έξαλλοι με τον Σταμάτη Φασουλή: Αχου και δεν με νοιάζει

Η διευκρίνιση που έκανε ο Σταμάτης Φασουλής στο περασμένο J2US ότι η δήλωσή του Άχου και δεν με νοιάζει δεν αναφερόταν στον Τρύφωνα Σαμαρά αλλά στις ερωτήσεις που του έκαναν στο Πρωινό, προκάλεσε έκρηξη στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Όταν έπαιξε το επίμαχο απόσπασμα, η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε τον λόγο και είπε σε έντονο ύφος:

“Λυπάμαι πάρα πολύ για τον κύριο Φασουλή και του απευθύνω κάτι… Τόσα χρόνια που είμαι δημοσιογράφος ποτέ δεν γύρισε ένας άνθρωπος καταξιωμένος, γιατί εγώ δεν θα τον υποτιμήσω όπως έκανε εκείνος που γύρισε μπροστά στον κόσμο να πει ότι υποτιμά μια ερώτηση που του έγινε με ευγένεια μετά το σχόλιό του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ο κύριος Φασουλής μίλησε τόσο απρεπώς απέναντι σε δημοσιογράφους και συνεργάτες μιας εκπομπής που τον κάλεσαν, τον τίμησαν, τον ρώτησαν πολύ ευγενικά για τη δουλειά που κάνει”.

Η Φαίη Σκορδά, στη συνέχεια, τόνισε: Όταν δέχεσαι και λες ναι σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, πρέπει να παίξεις αυτό το παιχνίδι. Όταν λες όχι, το λες επειδή δεν θες να υποστείς κάποιες συνέπειες που επιβαρύνουν ένα προφίλ, ένα βιογραφικό”.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη επανήλθε σε ακόμα υψηλότερους τόνους και είπε χαρακτηριστικά: “Λυπάμαι πάρα πολύ για τη συμπεριφορά του κυρίου Φασουλή! Αν υποτιμά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, εκ των υστέρων μάλιστα, εμένα με βάζει σε πολλές σκέψεις. Δεν δέχομαι να με υποτιμά κάποιος με αυτόν τον τρόπο, δεν το δέχομαι από κανέναν κύριο Φασουλή, όσο καταξιωμένος κι αν είναι. Σέβομαι τη δουλειά του, τον σέβομαι ως άνθρωπο, ως σκηνοθέτη, ως θεατράνθρωπο αλλά ως εδώ! Υπάρχει κι ένα όριο στο πώς μας φέρεται ο κόσμος”.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ