Άγριες Μέλισσες: Νέα επεισόδια από σήμερα! Συγκλονιστικό το trailer

Από σήμερα, Δευτέρα (11/05), επέστρεψαν στα γυρίσματα οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, ενώ από την επόμενη βδομάδα θα επανέλθουν στην οθόνη μας με νέα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 18 Μαΐου οι “Άγριες Μέλισσες” θα ξεκινήσουν πάλι να προβάλλονται κανονικά, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45, ενώ κυκλοφόρησε το trailer με αποσπάσματα από το πρώτο (καινούργιο) επεισόδιο.

Οι “Άγριες Μέλισσες” θα συνεχίσουν από εκεί που είχαν σταματήσει πριν την καραντίνα και, όπως βλέπουμε στο βίντεο, οι εξελίξεις θα είναι πολλές και συγκλονιστικές.

Δευτέρα 18 Μαΐου – Επεισόδιο 90

Ο Δούκας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Κυπραίο, σε μια ακόμα προσπάθεια να διαλύσει τον συνεταιρισμό. Θα καταφέρει να πείσει τον ορκισμένο πλέον εχθρό του; Το ίδιο βράδυ ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση. Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση. Παράλληλα ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη  με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη. Την ίδια ώρα όλο το χωριό βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που επλήγησαν κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα. Οι αγρότες γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται, με όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους. Ο εμφύλιος μέσα στο Διαφάνι είναι προ των πυλών…

Διαβάστε εδώ τις περιλήψεις των νέων επεισοδίων

 

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ