Άγριες Μέλισσες: Επιστροφή με αποστάσεις, χωρίς αγγίγματα και ερωτικές σκηνές!

Νέα μέρα ξημερώνει στο Διαφάνι μιας και ο κορονοϊός δημιουργεί νέα δεδομένα και στις “Άγριες Μέλισσες“. Το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 επιστρέφει στη γνώριμη του ροή, τόσο στην προβολή όσο και στα γυρίσματα των επεισοδίων, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού… πολύ σχολαστικά!

“Το ξέραμε μια – δυο βδομάδες νωρίτερα ότι θα επιστρέψουμε αυτές τις μέρες. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τη Δευτέρα που μας πέρασε, αφού νωρίτερα υποβληθήκαμε και σε τεστ για κορονοϊό” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου στο Tv Έθνος και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Πρακτικά τι αλλάζει στα γυρίσματα;

Υπάρχει πολλή προσοχή και από το συνεργείο και από την παραγωγή ούτως ώστε να είναι όλα καθαρά. Γι’ αυτό άλλωστε και έγινε απολύμανση. Τις πρώτες δυο εβδομάδες οι σκηνές που θα γυριστούν θα είναι ολιγομελείς και χωρίς επαφές. Στη συνέχεια θα επαναλάβουμε και το τεστ για τον ιό. Και θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Ξεκινάμε με αποστάσεις. Χωρίς αγγίγματα.

Δηλαδή σε πρώτη φάση δεν θα δούμε τον Θωμά Κυπραίο σε ερωτικές σκηνές…

Όχι, σε πρώτη φάση δεν θα τον δούμε, αλλά στο μέλλον θα υπάρξουν. Το πότε θα γίνουν, θα το δούμε.

“Το διάστημα της καραντίνας με βρήκε σε μια περίοδο που ήμουν αρκετά κουρασμένος” παραδέχθηκε, επίσης, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής στην ίδια συνέντευξη συμπληρώνοντας πως “είχα συνεχή γυρίσματα για τις Μέλισσες και την τρίωρη παράσταση του Γιούγκερμαν που συνεχιζόταν για 2η θεατρική σεζόν. Ήταν και ψυχικά και σωματικά δύσκολη χρονιά. Τις πρώτες δύο εβδομάδες της καραντίνας, λοιπόν, συνειδητοποίησα πόσο κουρασμένος ήμουν”.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ