Telegraph: Ο Τζόνσον επιστρέφει στη θέση του τη Δευτέρα

Ο Βρετανός πρωθυπουργός που βρίσκεται στην ανάρρωση από τον κορονοϊό φημολογείται πως θα επιστρέψει στη δουλειά τη Δευτέρα.

Στο τιμόνι της Μεγάλης Βρετανίας φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Telegraph που επικαλείται ανώνυμες πηγές ο πρωθυπουργός της Βρετανίας σχεδιάζει να επιστρέψει στη δουλειά τη Δευτέρα για να «ανακτήσει τον έλεγχο της κρίσης του κορονοϊού».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Τζόνσον έχει αναθέσει στους βοηθούς του να προγραμματίσουν «νέες συναντήσεις με συγκεκριμένους υπουργούς του υπουργικού συμβουλίου την επόμενη εβδομάδα».

Μάλιστα, μια από τις πηγές ανέφερε πως ο Τζόνσον δεν είναι από τα άτομα που νιώθουν καλά με την απραξία.

«Στην πραγματικότητα, εργάζεται σχεδόν όλη την ώρα την τελευταία εβδομάδα. Το γεγονός ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Βασίλισσα την Τετάρτη το βράδυ δείχνει ότι θεωρεί τον εαυτό του έτοιμο για δουλειά», ισχυρίστηκε η πηγή.

Η Ντάουνινγκ Στριτ με τη σειρά της, δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την ημερομηνία πιθανής επιστροφής του προσθέτοντας ότι κάτι τέτοιο θα γίνει με τις κατάλληλες ιατρικές συμβουλές

 

topontiki

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ