Νίκος Χαρδαλιάς : “Μέχρι τις 27 Απριλίου η απαγόρευση κυκλοφορίας”

Στην καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας  παρατείνεται μέχρι τις 27 Απριλίου για άλλες τρεις εβδομάδες σκληρής προσπάθειας, όπως δήλωσε προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

«Η ενότητα, η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει μέχρι σήμερα συντριπτικά η ελληνική κοινωνίας, μας έχει επιτρέψει να ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία από τις περισσότερες άλλες χώρες», σημείωσε ο κύριος Χαρδαλιάς, ενώ στην συνέχεια τόνισε «Το αποτέλεσμα όμως αυτό, επισήμανε περαιτέρω, μπορεί σε ελάχιστες ώρες αλλά και ημέρες να ανατραπεί και υπογράμμισε πως για να διασφαλιστεί χρειάζεται να εξακολουθούμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή και υπομονή»

Επίσης ο κύριος Χαρδαλιάς δήλωσε την αγανάκτηση του με αυτούς που ακόμα και τώρα δεν φαίνονται να έχουν την διάθεση να συμμορφωθούν: Συγκεκριμένα δήλωσε:«”Κάποιοι επιμένουν με τεχνάσματα και δικαιολογίες να υπονομεύσουν την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε. Σήμερα παρατηρήθηκε αυξημένη κινητικότητα στους παραδρόμους εθνικών οδών. Δεν θα μείνουμε απαθείς. Αυτοί οι λίγοι ακούνε τα αισιόδοξα μηνύματα, τα ερμηνεύουν λάθος και η στάση τους είναι απολύτως αντικοινωνική. Θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των υπολοίπων. Δεν βλέπουν τι γίνεται δίπλα μας στην Ευρώπη; Αν χαλαρώσουμε ιός θα μας τσακίσει. Θα δείξουμε μηδενική ανοχή. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε τα λάθη να μη γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ