MasterChef 4: Μια στιγμή αδυναμίας που θα πληρωθεί ακριβά. Ποιος αποχωρεί;

Η κόκκινη ομάδα που έφερε και την πιο αδύναμη προσπάθεια στην ομαδική του MasterChef 4 είναι εκείνη που τελικά θα κληθεί να βγάλει τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Μέσα στην κουζίνα του MasterChef 4, τέσσερις υποψήφιοι στα μαύρα μπροστά στους κριτές. Ο Σταύρος, ο Σταυρής, ο Γιώργος και ο Κώστας, μια από τις πιο δυνατές τετράδες, που έχει βγει υποψήφια προς αποχώρηση στον φετινό διαγωνισμό. Κάποιοι από τους τέσσερις θεωρούνται από εκείνους, που θα μπορούσαν ιδανικά να βρεθούν μια ανάσα πριν τον τελικό του MasterChef 4.

Εφόσον όμως σήμερα δεν υπάρχει ψηφοφορία, οι σεφ του MasterChef 4, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κρίνουν δίκαιο να υπάρξει μια αναμέτρηση μεταξύ του Γιώργου, του Κώστα, του Σταύρου και του Σταυρή, προκειμένου να απαλλαχθεί ένας από αυτούς και να βρεθεί ασφαλής στον εξώστη παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά του διαγωνισμού.

Στην τελική φάση του επεισοδίου του MasterChef 4, η Δοκιμασία Αποχώρησης επιφυλάσσει μια έκπληξη για τους τρεις υποψήφιους. Όποιος παρασυρθεί από συναισθηματισμούς, σε αυτό το στάδιο του διαγωνισμού, δε θα τα καταφέρει στο τέλος.

Η σημερινή αποχώρηση από το MasterChef 4 δείχνει πώς μια στιγμή αδυναμίας μπορεί να κάνει κάποιον παίκτη να το μετανιώσει πικρά, για την ευκαιρία που άφησε να του φύγει. Όσες ευκαιρίες μπορούσαν να δοθούν στο MasterChef 4, δόθηκαν!

Το ερώτημα εδώ είναι ένα: Θα επιβεβαιωθούν τα spoiler που θέλουν ένα από την τετράδα της χαμένης ομάδας να αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το MasterChef 4; Θα υποστεί η… γνωστή κλίκα ένα ακόμη πλήγμα στο γόητρο της;

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ