MasterChef στο twitter: Μίλησε η Μαρία με 3 κιλά σοβά στην μούρη και 2 χιλιόμετρα αιλάινερ

Στο χθεσινό MasterChef, οι 9 του διαγωνισμού μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef για να συνεχίσουν κανονικά την πορεία τους στο διαγωνισμό. Όμως τους περίμενε μια έκπληξη, μιας και κάτω από το Mystery Box δεν υπήρχε τίποτα, με τους κριτές να τους δίνουν ρεπό για σήμερα.

Και στη θέση τους μαγείρεψαν οι 15 παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι, κάτι που δεν άρεσε σε όλους, ή για να είμαστε ακριβείς σε κανέναν. Ωστόσο, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι αυτό συμβαίνει πάντα στο ριάλιτι μαγειρικής. Ιδιαίτερα η Μαρία η οποία όλο μιλάει για τους κανόνες και ότι έπρεπε να τους σέβονται όλοι. Η ίδια δεν φάνηκε να σέβεται τους κανόνες χθες,αφού εξαπέλυσε πολλές κακίες προς τους συμπαίκτες της, οι οποίοι διεκδίκησαν μια θέση πίσω στον διαγωνισμό.

Μέχρι ότι θα τους σφάξει στο γόνατο, ή ότι θα τους βάψει μπλε και θα τους πετάξει στη θάλασσα είπε κάποια στιγμή, αλλά το αποκορύφωμα ήταν όταν μίλησε για το στιλ της Μαρλέν, η οποία εμφανίστηκε με στενό φόρεμα και έντονο μακιγιάζ. Μάλιστα και ο Κοντιζάς την ρώτησε αν την βολεύει αυτό που φόρεσε και η ίδια απάντησε ότι ήθελε να ντυθεί καλά σήμερα.

Ωστόσο, η Μαρία η οποία από τις 6 το πρωί κυκλοφορεί με υπερβολικό μακιγιάζ μέσα στο σπίτι – μάλιστα υπήρξε σκηνή που ο Μπέλος πήγε να την ξυπνήσει και της είπε “έτσι ξυπνάς εσύ;” – την είπε στη Μάρλεν επειδή ντύθηκε υπερβολικά.

Ε, τα ήθελε και τα άκουσε:

 

 



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ