MasterChef – Κατερίνα Λένη: Εγώ είμαι και κομμώτρια και μαγείρισσα – Αυτοί είναι μόνο μάγειρες

Μια ιδιαιτέρως δυναμική ομαδική δοκιμασία παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Μ. Δευτέρας. Μια δοκιμασία για γερά νεύρα και λεπτές ισορροπίες όπως αποδείχθηκε και στο φινάλε, με τους κριτές να δυσκολεύονται στην κρίση τους.

Οι δύο ομάδες, οι κόκκινοι και οι μπλε, προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν τους αντιπάλους τους! Χαμόγελα και ευγενής άμιλλα σε πρώτο πλάνο, από τους περισσότερους, με τα μαχαίρια” όμως πάντα να καραδωκούν…

Πιο συγκεκριμένα, στην κόκκινη ομάδα τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Κατερίνα Λένη που ανέλαβε να φτιάξει ένα ξεχωριστό γλειφιτζούρι. “Κάποιον θα βρω και γω να διώξω” ανέφερε, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, με χιούμορ η Κατερίνα.

“Μας απειλεί η κομμώτρια; Την αγαπάμε, την εκτιμάμε αλλά ο καθένας στο επάγγελμα του” απάντησε με σαφήνεια, επίσης με χαμόγελο, ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Με τη σειρά της, όμως, η εκρηκτική διαγωνιζόμενη του MasterChef ξεσπάθωσε στην κάμερα: “Με ζηλεύουν! Επειδή είμαι και κομμώτρια και μαγείρισσα. Αυτοί είναι μόνο μάγειρες! Κατάλαβες; Παιδάκια μου καλά”!

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ