MasterChef: Επέστρεψαν Μαρλέν και Γιώργος

Μια δεύτερη ευκαιρία δίνεται σε κάποιους παίκτες του MasterChef που αποχώρησαν σε προηγούμενα επεισόδια. Πιο συγκεκριμένα, τρεις παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν ξανά στο ριάλιτι μαγειρικής!

Πρώτη μπήκε η Μαρλέν. Ένα εισιτήριο, ωστόσο, που δεν άρεσε και τόσο στην Μαρία Μπέη η οποία και εκδήλωσε τη δυσαρέσκεια της στην κάμερα του MasterChef. “Έχουν μπει οι δυο γυναίκες, ευτυχώς όμως έχω πάρα πολλές τούφες στα μαλλιά που σημαίνει ότι όσο και να μαλλιοτραβηχτώ δεν θα φανεί κάτι! Δεν ξέρω πως θα είναι η νύχτα είναι η αλήθεια σήμερα.

Δεν γουστάρω τις εξυπνάδες, ειδικά στη φάση που είμαι, τα νεύρα έχουν φτάσει πάνω από το κεφάλι μου. Δεν θα δεχτώ καμιά από τις δύο κοπέλες να βγάλει οποιοδήποτε παίκτη από τη στιγμή που έχουμε φτάσει στην 9αδα. Θα είμαι η πρώτη που θα οργανώσει μια κλίκα γιατί είναι άδικο, από μέρους μας, να φύγει κάποιος και να μείνει μια από αυτές τις δυο” σημείωσε χαρακτηριστικά η διαγωνιζόμενη του MasterChef.

Οι δύο που απέμειναν, ο Ηλίας και ο Γιώργος, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα απαιτητικό Πιάτο Αντιγραφής στο οποίο κλήθηκαν να παρουσιάσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Έχοντας έρθει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, όμως, οι τρεις κριτές αποφάσισαν να επιστρέψει ο Γιώργος Λασκαρίδης στο διαγωνισμό και να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στο MasterChef!

“Νιώθω πολύ δικαιωμένος, έφυγα άδικα, έφυγα από τη χρήση της golden card και πραγματικά να μην το νιώσει κάποιος. Είναι το χειρότερο συναίσθημα να φεύγεις άδικα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λασκαρίδης.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ