MasterChef: Αυτοί είναι οι τέσσερις παίκτες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο

Το MasterChef κέρδισε και φέτος την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού και αυτό το αποδεικνύουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Αν και φέτος είχαμε περισσότερο ριάλιτι και λιγότερη μαγειρική, το ριάλιτι μαγειρικής κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον. Μάλιστα, ο υποχρεωτικός εγκλεισμός λόγω του κορονοϊού ευνόησε το MasterChef, το οποίο ήταν το μοναδικό πρόγραμμα που είχε προνοήσει και είχε πολλά επεισόδια έτοιμα, οπότε δεν αναγκάστηκε να διακόψει τη μετάδοσή του. Απλά μείωσε τον αριθμό των επεισοδίων μέσα στην εβδομάδα.

Μέσα από ανατροπές, ίντριγκες και καυγάδες έχει καταφέρει να συζητιέται πολύ ενώ φέτος είδαμε και έρωτες μέσα στο ριάλιτι.

Μάλιστα, η φράση ότι “ο έρωτας είναι πηγή έμπνευσης” εδώ ισχύει πραγματικά, αφού βλέπουμε ότι το ζευγαράκι του διαγωνισμού Δημήτρης – Μαρία, τα έχει πάει πολύ καλά.

Και θα τα πάει ακόμα καλύτερα, όπως θα διαβάσετε παρακάτω.

Γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα μπουν στην εξάδα: Μαρία, Δημήτρης, Τζον, Σταυρής, Σταύρος και ο Γιώργος.

Ποιοι είναι οι τέσσερις όμως που κατάφεραν να φτάσουν στην τελική τετράδα;

Σύμφωνα με τα spoiler, αυτοί θα είναι οι: Δημήτρης, Μαρία, Σταύρος και Σταυρής.

Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι παίκτες έχουν βγει εκτός παιχνιδιού λόγω του κορονοϊού και θα ξαναμπούν για να γυριστούν τα τελευταία επεισόδια. Μάλιστα, έχει διαρρεύσει η πληροφορία ότι το ζευγαράκι χώρισε με το που βγήκε από το παιχνίδι. Θα έχει, λοιπόν, ενδιαφέρον να δούμε πώς θα είναι ανάμεσά τους όταν επιστρέψουν στο σπίτι.

Δυστυχώς οι φετινοί φιναλίστ θα είναι άτυχοι, καθώς λόγω της πανδημίας προφανώς δεν θα καταφέρουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για τις τελευταίες δοκιμασίες.

Mένει να δούμε, αν και αυτά τα spoiler επιβεβαιωθούν και η Μαρία, την οποια πολλοί δεν θεωρούσαν σκληρό αντίπαλο, καταφέρει να μπει στην τετράδα.

thetoc

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ