Χαρδαλιάς για κορονοϊό: Η μόνη εθνική μας επιτυχία που δεν θα πανηγυρίσουμε ποτέ

Η Ελλάδα φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα του κορονοϊού με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά αναρτά ένα βίντεο μέσα από το οποίο αποτυπώνεται η επιτυχημένη προσπάθεια της χώρας μας απέναντι στον αόρατο εχθρό και παράλληλα εύχεται καλή Ανάσταση.

 

Στο βίντεο που ανήρτησε ο Νίκος Χαρδαλιάς γίνεται αναφορά στον αριθμό θανάτων ανά εκατομμύριο για κάθε χώρα με την Ελλάδα έχει μόνο οκτώ την ώρα που η αναλογία στην Ισπανία είναι 326 νεκροί, στην Ιταλία 302, στη Γαλλία 167, στην Ολλανδία 140 και στη Γερμανία 28.

 

«Αυτή είναι η μόνη εθνική μας επιτυχία  που δεν θα πανηγυρίσουμε ποτέ», επισημάνει στο βίντεο ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς τονίζοντας ότι προσευχόμαστε για όλους όσοι έφυγαν από την πανδημία. Προσθέτει επίσης ότι οι Ελληνες όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω.

 

Στην ανάρτησή του ο Νίκος Χαρδαλιάς αναλυτικά αναφέρει:

 

«Προσευχόμαστε για όλους όσους “έφυγαν” και όλος ο κόσμος να τα καταφέρει. Αυτή τη φορά όμως, η ελπίδα ξεκινά από το δικό μας σπίτι, από την Ελλάδα. Για αυτό συνεχίζουμε να δίνουμε το παράδειγμα, συνεχίζουμε την εθνική προσπάθεια. Και το Πάσχα, μένουμε σπίτι. Καλή Ανάσταση…»

www.newsit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ