Συγκλονίζει ο Αλεξίου: Νίκησα τον κορονοϊό και παλεύω με τις παρενέργειες των φαρμάκων

 Συγκλονίζει ο Αλεξίου στο «Μαζί σου»: «Νίκησα τον κορονοϊό και παλεύω με τις παρενέργειες των φαρμάκων»
Τριπλό «χτύπημα» της μοίρας δέχτηκε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ιδιοκτήτης εταιρείας παραγωγών με drone Αλέξης Αλεξίου, αφού νόσησε από κορονοϊό, πνευμονία και γρίπη τύπου Β και κατάφερε να βγει νικητής. Ο ίδιος ωστόσο, μιλώντας στο «Μαζί σου» και την Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε πως τα βάσανά του δεν έχουν τελειώσει με την έξοδο από το νοσοκομείο.

«Νίκησα τον κορονοϊό και παλεύω με τις παρενέργειες των φαρμάκων. Περπατάω με πατερίτσες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Αλεξίου που νόσησε από κορονοϊό. Ο ίδιος αναφέρει μεταξύ άλλων, πως όλα ξεκίνησαν ξαφνικά ένα βράδυ που ένιωσε μια αδιαθεσία. Το πρωί είχε υψηλό πυρετό ό οποίος και επέμενε και έτσι πήγε σε ένα διαγνωστικό κέντρο όπου διεγνώσθη με πνευμονία. Τα συμπτώματα συνεχίστηκαν και πήγε στο νοσοκομείο, όπου βρήκαν πως νοσούσε και από κορονοϊό με αποτέλεσμα να πάρει πολύ δυνατά αντιβιοτικά.

Μετά από αρκετές μέρες υψηλού πυρετού ένα βράδυ έπεσε ο πυρετός. «Εκεί κατάλαβα πως τελικά θα ζήσω», είπε συγκινημένος.

Το επόμενο διάστημα, και ενώ έμεινε απύρετος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι όπου δεν μπορούσε να περπατήσει με ευκολία. Ο Αλέξης αλεξίου μιλά για τις παρενέργειες που του έχουν προκαλέσει τα φάρμακα που πήρε και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αν εγώ κάπνιζα, τώρα ίσως να μην τα λέγαμε».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ