Συγκινητικές στιγμές on camera: Ασθενής με κορωνοϊό βγαίνει από την ΜΕΘ

 Την χαρά, την συγκίνηση και τον ενθουσιασμό του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Αττικόν την ώρα που ένας 48χρονος ασθενής με κορωνοϊό βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΪ.

Ο 48χρονος, που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, ήταν το πρώτο κρούσμα της Νάξου και ήρθε διασωληνωμένος με αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο Αττικόν. Μόλις χθες αποσωληνώθηκε και καταγράφηκε η στιγμή που βγαίνει από την ΜΕΘ.

Η συγκίνηση και η υπερηφάνεια εκείνα τα λεπτά ήταν μεγάλη καθώς ο 48χρονος έδωσε τον αγώνα μαζί με τους γιατρούς και νοσηλευτές και έδωσε μία νίκη στην μάχη κατά του κορωνοϊού.

Όλοι οι ασθενείς του κορωνοϊού είναι απομονωμένοι από τους συγγενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα με αποτέλεσμα να στηρίζονται αποκλειστικά στους γιατρούς και τους νοσηλευτές για να πάρουν κουράριο. Μάλιστα ένας από τους ασθενής με κορωνοϊό που πήρε εξιτήριο υποσχέθηκε στο προσωπικό του νοσοκομείου να τους κάνει ένα μεγάλο τραπέζι για να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Συνολικά το Αττικόν έχει περιθάλψει 96 ασθενείς με κορωνοϊό και συνολικά 13 εισήχθησαν στη ΜΕΘ. Μέχρι στιγμής οι 56 έχουν πάρει εξιτήριο.

Η κάμερα του ΣΚΑΪ και η Λουίζα Κροντήρη έκαναν αυτοψία και σε όλη την διαδικασία και το πρωτόκολλο που ακολουθείται στο νοσοκομείο από την στιγμή που θα εισέλθει ένας ασθενής ύποπτος για κορωνοϊό.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ