Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη: 4 χρόνια είμαι άνεργη, κανένας δε ρωτάει πώς ζω

 Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά η Μίνα Αρναούτη.

Αυτή την περίοδο, η νεαρή κοπέλα βρίσκεται στη Μυτιλήνη κοντά στη μητέρα της γιατί όπως είπε νιώθει ασφάλεια κοντά της.

Τα πράγματα για εκείνη συνεχίζουν να είναι δύσκολα μιας και πριν από δύο -τρεις μήνες υποβλήθηκε σε μία ακόμα επέμβαση.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στα αρνητικά μηνύματα που λαμβάνει από τους θαυμαστές του τραγουδιστή. «Έχουν ηρεμήσει κατά πολύ τα πράγματα, αλλά όχι ότι δεν λαμβάνω ακόμα μηνύματα, ειδικά από κάτι σελίδες fan του Παντελή, οι οποίες με βρίζουν και συνεχίζουν να λένε το γνωστό ότι λέω ψέματα και τα σχετικά».

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Οι σχέσεις μου με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη δε θα φτιάξουν γιατί ήταν αδικία όλο αυτό και με έχει πληγώσει. Ήταν να καταθέσω την αγωγή αλλά μας πρόλαβε ο ιός και δεν πρόλαβα να το κάνω. Με το που ανοίξουν τα δικαστήρια, θα κατατεθεί η αγωγή».

Κλείνοντας, η Μίνα Αρναούτη εξέφρασε και ένα παράπονο λέγοντας πως όλα αυτά τα χρόνια είναι άνεργη και κανεις δεν την έχει ρωτήσει για το πώς καλύπτει τα έξοδά της μιας και δεν έχει ασφάλιση. «Τέσσερα χρόνια άνεργη, κανένας δε ρωτάει πώς ζω, αν έχω χρήματα να φύγω από την Μυτιλήνη, να πάω στην Αθήνα για εξετάσεις. Οι εξετάσεις είναι πολύ ακριβές. Δεν έχω ασφάλεια αυτό το διάστημα, τα τελευταία τρία χρόνια. Ζω με τη μητέρα μου, είναι δύσκολο».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ