Ξεκινάει το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν – Πότε και που θα το δούμε στην Ελλάδα

Σήμερα 19 Απριλίου βγαίνει στον αέρα το πολυδιαφημισμένο ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν και τους Σικάγο Μπουλς, με τον τίτλο The Last Dance, το οποίο θα προβληθεί και στην Ελλάδα μέσω του Netflix.

 

Πρόκειται για μία σειρά 10 επεισοδίων, τα οποία και θα περιλαμβάνουν υλικό από την τελευταία σεζόν του Τζόρνταν στους Μπουλς, με τους οποίους και κατέκτησε συνολικά 6 πρωταθλήματα. Το έκτο και τελευταίο ήταν γνωστό ως “The Last Dance”, αφού η κόντρα του προπονητή, Φιλ Τζάκσον με τον GM των “Ταύρων” είχε προαναγγείλει τη “διάλυση” της κορυφαίας ομάδας όλων των εποχών για το NBA, πριν ξεκινήσει ουσιαστικά η σεζόν.

Κάπως έτσι όμως, είχε συμφωνηθεί και να καταγραφούν σημαντικά στιγμιότυπα της σεζόν στην κάμερα του NBA Entertainment, με βάσει τα οποία, ο σκηνοθέτης Jason Hehir (των “The Fab Five,” “The ’85 Bears,” “Andre the Giant”), δημιούργησε το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ που θα ξεκινήσει να προβάλει από σήμερα στις ΗΠΑ το ESPN.

 

Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια για τη συμμετοχή του Κόμπι Μπράιαντ στο ντοκιμαντέρ του Τζόρνταν

 

Από αύριο όμως θα είναι διαθέσιμο και στο ελληνικό Netflix, το οποίο και θα δείχνει με λίγες ώρες διαφορά, κάθε επεισόδιο του ντοκιμαντέρ. Συνολικά θα προβληθούν 10 επεισόδια, με δύο να είναι διαθέσιμα κάθε εβδομάδα και μέχρι τις 18 Μαΐου.

 

Τα επεισόδια για το ντοκιμαντέρ του Τζόρνταν και οι ημερομηνίες για το ελληνικό Netflix

Επεισόδια 1 και 2: Στις 20 Απριλίου

Επεισόδια 3 και 4: Στις 27 Απριλίου

Επεισόδια 5 και 6: Στις 4 Μαΐου

Επεισόδια 7 και 8: Στις 11 Μαΐου

Επεισόδια 9 και 10: Στις 28 Μαΐου

www.newsit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ