Νέα θεωρία για τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Ζει και έστειλε και επιστολή

Το μυστήριο με την υγεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν καλά κρατεί, με νέα “επεισόδια” να προστίθενται κάθε μέρα. Την Δευτέρα (27/04) λοιπόν τα κρατικά ΜΜΕ της Β. Κορέας δημοσίευσαν επιστολή του προς τον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής, Κίριλ Ραμαφόσα, δίνοντάς του συγχαρητήρια για μια εθνική γιορτή.

Το CNN και άλλα διεθνή ΜΜΕ, δεν μπόρεσαν να επαληθεύσουν την αυθεντικότητα της επιστολής. Το μήνυμα έχει ημερομηνία 27 Απριλίου 2020, ανέφερε το KCNA, με τις φήμες για την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν να έχουν φουντώσει αφότου δεν παρέστη στα γενέθλια του παππού του στις 15 Απριλίου.

Στην επιστολή του προς τον Ραμαφόσα, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι η φιλία των δύο εθνών θα επεκταθεί και θα αναπτυχθεί, ενώ υπάρχει αναφορά στην Ημέρα της Ελευθερίας, μια δημόσια αργία που γιορτάζεται στη Νότια Αφρική τη Δευτέρα.

Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή (26/04), σύμβουλος του Νοτιοκορεάτη προέδρου είπε στο CNN ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας ήταν “ζωντανός και καλά” παρά τις εικασίες για το αντίθετο. Ο ίδιος είπε ότι ο Κιμ έμενε στην περιοχή Ουονσάν στην ανατολική ακτή της χώρας από τις 13 Απριλίου, προσθέτοντας: “Δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής ύποπτες κινήσεις.”

Ένας ιστότοπος που ειδικεύεται στις υποθέσεις της Βόρειας Κορέας δημοσίευσε δορυφορικές εικόνες το Σάββατο, σύμφωνα με τους οποίους φαινόταν ένα τρένο, το οποίο “πιθανότατα ανήκει στον Κιμ” και ήταν σταθμευμένο σε σιδηροδρομικό σταθμό που εξυπηρετούσε το πολυτελές συγκρότημα Ουονσάν στην ανατολική ακτή της χώρας, από τουλάχιστον τις 21 Απριλίου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ