Μπαίνει χειρουργείο ο Γιώργος Παρτσαλάκης – Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό

 Ώρες αγωνίας για τον αγαπημένο ηθοποιό Γιώργο Παρτσαλάκη, ο οποίος χθες λίγο πριν την Ανάσταση μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, μετά από έντονες ενοχλήσεις που είχε και πλέον νοσηλεύεται με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο, έπειτα και από τις ανάλογες εξετάσεις που υπεβλήθη.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή και ελεγχόμενενη. Την Τρίτη του Πάσχα ο αγαπημένος ηθοποιός αναμένεται να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική επέμβαση.

Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό και ότι έμεινε 15 μέρες καραντίνα στην Κύπρο (λόγω γυρισμάτων) και άλλες 15 μέρες όταν επέστρεψε στην Αθήνα:

«Είμαι 68 ετών. Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Είναι οι άνθρωποί μου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω πρώτα εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει. Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω», είχε δηλώσει ο αγαπημένος ηθοποιός.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ