Μέγκαν και Χάρι: Ετοιμάζουν την αυτοβιογραφία τους – Τι φοβάται το παλάτι

Τη δική τους πλευρά της ιστορίας ετοιμάζονται να πουν, ή μάλλον να γράψουν, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της η βρετανική εφημερίδα Daily Mail. 

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ήρθε η ώρα να μάθουμε και τη δική τους αλήθεια, αφού η Μέγκαν και ο Χάρι ετοιμάζουν ένα νέο βιβλίο, στο οποίο θα περιγράφουν από τη δική τους οπτική γωνία τα όσα συνέβησαν μέσα στο παλάτι, πριν πάρουν την απόφαση να αποχωρήσουν οριστικά από τη βασιλική οικογένεια.

Η Daily Mail γράφει ότι το ζεύγος ετοιμάζει πυρετωδώς την αυτοβιογραφία του, ένα βιβλίο 320 σελίδων που θα φέρει τον τίτλο «Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan», δηλαδή «Τα πάντα για τους μοντέρνους βασιλείς: Ο πραγματικός κόσμος του Χάρι και της Μέγκαν».

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου, και το επιμελούνται δημοσιογράφοι του βασιλικού ρεπορτάζ Όμιντ Σκόμπι και Κάρολιν Ντουράντ, άτομα στα οποία το ζευγάρι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το βιβλίο θα ξεκινά από τη γνωριμία του ζεύγους, θα συνεχίζει στις τις δύσκολες στιγμές της Μέγκαν με τους παπαράτσι και τις αποκαλύψεις για την οικογένειά της και φυσικά θα αναφέρεται εκτενώς στη ζωή στο παλάτι, όπου η Αμερικανίδα ηθοποιός φαίνεται ότι υπέφερε…

Το πιο πιθανό, μάλιστα, είναι να περιλαμβάνει λεπτομέρειες που το παλάτι δεν επιθυμεί να βγουν στη δημοσιότητα, σχετικά με την οριστική απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια, τα προνόμια και το αυστηρό πρωτόκολλο.

Το παλάτι φοβάται ιδιαίτερα τις αποκαλύψεις της Μαρκλ για το πώς έζησε δίπλα στη βασίλισσα ή για την περίφημη κόντρα της με την Κέιτ Μίντλετον.

Πρόσφατα, Μέγκαν και Χάρι στράφηκαν εκ νέου εναντίον των βρετανικών tabloids που φαίνονται αποφασισμένα να μην ους αφήσουν σε ησυχία. 

Σε νέα επιστολή τους προς τις βρετανικές εφημερίδες Sun, Mirror, Mail και Express η Μέγκαν Μάρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ξεκαθάρισαν ότι στο εξής θα μποϊκοτάρουν τα συγκεκριμένα μέσα, τα οποία εδώ και χρόνια έχουν επιδοθεί στη δημοσίευση ψευδών ειδήσεων για τη ζωή τους.

Η επιστολή αυτή εστάλη από τον εκπρόσωπο του ζευγαριού και, σύμφωνα με το BBC, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι ένα μέρος βρετανικών ΜΜΕ, εδώ και αρκετό καιρό αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους για όσα γράφουν – ενώ γνωρίζουν πως είναι παραποιημένα, εσφαλμένα».

 

cnn

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ