Κλινική Ταξιάρχαι: Νεκρός από κορονοϊό ασθενής που μεταφέρθηκε στο ΝΙΜΤΣ

 Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση με την κλινική Ταξιάρχαι, στο Περιστέρι, για την οποία έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες διερεύνησης η ελληνική Δικαιοσύνη. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού κι ο θάνατος στο ΝΙΜΤΣ.

 

Και ξαφνικά, από τους μηδέν θανάτους και τα ελάχιστα κρούσματα κορονοϊού της Τετάρτης, 22.04.2020, φτάσαμε στα 55 κρούσματα και τους τουλάχιστον τέσσερις θανάτους της Πέμπτης, 23.04.2020. Τι μεσολάβησε; Μια σειρά λανθασμένων επιλογών, για τις οποίες μάλιστα ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του στην καθιερωμένη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας. Η κλινική Ταξιάρχαι βρίσκεται στο προσκήνιο…

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, δύο από τους νεφροπαθείς που έκαναν αιμοκάθαρση στην κλινική Ταξιάρχαι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και ένας εξ αυτών, ηλικίας 87 ετών, δυστυχώς πέθανε.

 

Την ίδια ώρα, οι εξελίξεις με την συγκεκριμένη κλινική έχουν πάρει “φωτιά” και σε ό, τι αφορά το σκέλος της Δικαιοσύνης, με την παρέμβαση του εισαγγελέα για την οποία το newsit.gr σας έχει ήδη ενημερώσει.

 

Βίντεο ντοκουμέντο

Είναι η στιγμή που ένας ασθενής μεταφέρεται νεκρός από την κλινική Ταξιάχαι, στην οποία να υπενθυμίσουμε πως έχουν βρεθεί τουλάχιστον 28 κρούσματα του νέου κορονοϊού.

 

Το newsit.gr έφερε στο “φως” το συγκεκριμένο βίντεο και μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν ο ασθενής συγκαταλέγεται στους ανθρώπους που διαγνώστηκαν με τον φονικό ιό, αν και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

www.newsit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ