Η Stefania τραγουδά την acoustic εκδοχή του «SUPERG!RL»

Μία διαφορετική εκτέλεση του «SUPERG!RL».

Η Stefania, την οποία η ΕΡΤ επέλεξε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2020 στην Ολλανδία, μένει σπίτι και τραγουδά για πρώτη φορά live το «SUPERG!RL» σε μια acoustic εκδοχή του.

Τη 17χρονη τραγουδίστρια συνοδεύουν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Gabriel Russel από τους ARCADE, που έχουν υπογράψει το «SUPERG!RL».

Μπορεί η Eurovision 2020 να ακυρώθηκε λόγω των μέτρων που έχουν εφαρμοστεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όμως η Stefania παραμένει στο πηδάλιο της εκπροσώπησης της Ελλάδας.

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε πρόσφατα μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η νεαρή τραγουδίστρια θα είναι εκπρόσωπος της χώρας μας και στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021, με νέο όμως τραγούδι, καθώς οι κανονισμοί της διοργάνωσης δεν επιτρέπουν τη συμμετοχή με τραγούδι που έχει ήδη κυκλοφορήσει,

Ωστόσο να σημειωθεί ότι «SUPERG!RL» έχει διαγράψει ήδη εξαιρετική πορεία.

Έχει σκαρφαλώσει στο Top 50 των iTunes σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, μετράει 3.000.000 προβολές στο YouTube και σε πρόσφατη ψηφοφορία στο επίσημο site της δημόσιας ισπανικής τηλεόρασης βρέθηκε στη 2η θέση από τις 43 χώρες στις προτιμήσεις του κοινού.

«Σε ευχαριστώ Δημήτρη Κοντόπουλε που με κάλεσες στο #Qsessions. Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι η πρώτη φορά που θα τραγουδούσα το “SUPERG!RL” θα ήταν υπό από αυτές τις συνθήκες», έγραψε η Stefania στα social media.

«Αλλά μην ξεχνάτε… τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει, τίποτα δεν μπορεί να μας κρατήσει κάτω… που λένε και οι στίχοι του “SUPERG!RL”», τόνισε.

Πηγή : hit-channel



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ