Η Βάνα Μπάρμπα μιλά για την ιστορική βίλα του Ασλάνη: Δεν μπορώ να την κρατήσω

Εγώ πάντως δεν μπορώ να το βγάλω πέρα, λέει η Βάνα Μπάρμπα για τη συντήρηση της ιστορικής βίλας του Ασλάνη στη Μύκονο

Στα χέρια της ηθοποιού Βάνας Μπάρμπα περνάει για μερικά χρόνια η βίλα του Μιχάλη Ασλάνη που διατηρούσε στη Μύκονο. Έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες εργασίες καθώς το σπίτι ήταν σε μια κατάσταση εγκατάλειψης μετά τον τραγικό θάνατο του διάσημου σχεδιαστή.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε αποκλειστικά η Βάνα Μπάρμπα, λέγοντας ότι λόγο κρίσης και κορονοϊού δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και να συντηρήσει τη βίλα και ίσως σταματήσει την ενοικίαση. Όπως είπε, επειδή ασχολείται με το real estate μαζί με συνεργάτη της σκέφτηκε να διαχειριστεί το σπίτι του σχεδιαστή που ήταν και φίλος της αγαπημένος, επινοικιάζοντάς το από το δημόσιο.

Συγκεκριμένα δήλωσε στην εκπομπή του Open: «Αυτό είχε γίνει πριν από την κρίση του κορονοϊού. Δυστυχώς ήταν μια πολύ κακή στιγμή για μας και πολύ κακή επένδυση. Δε μπορούμε ούτε να το συντηρήσουμε, ούτε να το φτιάξουμε γιατί το σπίτι είναι κατεστραμμένο και σκεφτόμαστε να το γυρίσουμε στο δημόσιο να το πάρει κάποιος άλλος. Δηλαδή δε βγαίνουμε, δε μπορούμε, δεν βγαίνει, δεν υπάρχουν τα χρήματα. Αυτό το σπίτι είναι ιστορικό σπίτι και το αγαπάμε. Μπορεί να το κρατήσουμε για φέτος επειδή έχουμε κάνει κάποιο συμβόλαιο, αλλά από κει και πέρα έχουμε χάσει επαγγελματικά».

Για το δικό της σπίτι στη Μύκονο, το οποίο είχε πουλήσει η Βάνα Μπάρμπα είπε: «Εγώ το είχα πουλήσει και πήρα αρκετά χρήματα τις καλές εποχές. Η Μύκονος είναι ένα νησί που χάλασε με την υπερτίμηση και τη σπατάλη. Και οι ίδιοι οι Μυκονιάτες έδιωξαν τους Ελληνες και ήθελαν τους ξένους. Να λοιπόν τώρα που όχι μόνο Ελληνες δεν θα δούμε, δεν θα υπάρχει ψυχή. Εγώ πάντως δεν μπορώ να το βγάλω πέρα».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ