Επιστρέφουν οι Singles με νέα επεισόδια; Ο σεναριογράφος Γιώργος Φειδάς αποκαλύπτει

Υπάρχει η διάθεση από όλους μας, είναι μια σειρά που έχουμε αγαπήσει όλοι οι συντελεστές και συναισθηματικά μας αγγίζει.

 

Ο σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς Singles, ο Γιώργος Φειδάς, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και την Εύη Βαλή πως βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιστροφή της σειράς.

 

Είχες κάνει κάποιες αναρτήσεις στα social media σου για τους Singles. Ετοιμάζεις την επιστροφή τους;

 

Αυτή τη στιγμή που βρισκόμαστε όλοι σε αυτήν την κατάσταση το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι υπάρχουν συζητήσεις. Έχω μιλήσει με βασικούς συντελεστές της σειράς, ηθοποιούς, και είναι όλοι θετικοί ώστε να γίνει κάποια στιγμή η επιστροφή των Singles. Τώρα, ειδικά, μετά και τα τελευταία δεδομένα, τα πράγματα είναι ακόμα περισσότερο στον αέρα. Υπάρχει η διάθεση. Η επιθυμία όλων μας είναι η επιστροφή των Singles να είναι ιδιαίτερη και μοναδική. Οπότε, δεν πρόκειται να το πραγματοποιήσω, αν δεν υπάρχουν και καλές συνθήκες παραγωγής.

 

 

Σεναριακά να υποθέσω ότι το έχεις ετοιμάσει;

 

Έχω όλη την ιδέα για την επιστροφή, αλλά δεν έχω γράψει ακόμα το σενάριο.

 

Πόσο μπροστά θα μας πηγαίνει;

 

Δεν πρόκειται να σου πω. Υπάρχει η διάθεση από όλους μας, είναι μια σειρά που έχουμε αγαπήσει όλοι οι συντελεστές και συναισθηματικά μας αγγίζει. Ο λόγος που δεν έχουμε κάνει τους Singles τόσα χρόνια είναι από σεβασμό προς τον κόσμο. Όταν θα το επιχειρήσουμε, θα το κάνουμε, προσπαθώντας να μείνει κάτι αξέχαστο, όπως είχε γίνει και την πρώτη φορά. Ήταν μια ιδιαίτερη σειρά, όταν βγήκε, με πολλές πρωτοτυπίες, και αυτό που μπορώ να σου πω για την επιστροφή του, θα είναι και αυτή πρωτότυπη. Έτσι, λοιπόν, πάλι το 2020-21, αν καταφέρουμε να κάνουμε μια ωραία επιστροφή, το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα γίνει από εκεί που δεν θα το περιμένει ο κόσμος.

https://www.zappit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ