Ελεύθερη ξανά η Βίκυ Κάβουρα – Χώρισε έπειτα από 8 μήνες σχέσης

“Οργίαζαν” τον τελευταίο καιρό οι φήμες που ήθελαν η Βίκυ Κάβουρα να έχει χωρίσει από τον επί 8 μήνες σύντροφό της, τον Γιώργο Βίγγο. Τελικά τις φήμες επιβεβαίωσε η ίδια η πανέμορφη ηθοποιός, μιλώντας στην εφημερίδα Realnews και τον Βασίλη Μπουζιώτη. Η Βίκυ Κάβουρα παραδέχθηκε ότι η ίδια και ο Γιώργος Βίγγος αποφάσισαν να χωρίσουν, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο χωρισμός ήταν βελούδινος.

«Ναι, ισχύει πως η σχέση αυτή έχει τελειώσει, αλλά δεν έχω να σου πω κάτι παραπάνω, γιατί έχει περάσει καιρός. Με τον Γιώργο χωρίσαμε από τον Φεβρουάριο, οπότε είμαι καιρό μόνη. Ήταν μια μικρή σχέση που έληξε όμορφα. Ο χωρισμός μου ήταν βελούδινος», ανέφερε χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο η εκτυφλωτική ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλούσε για πρώτη φορά για τον σύντροφό της Γιώργο Βίγγο, δηλώνοντας ότι τον θεωρεί «ψυχάρα» και πως την κέρδισε η καλοσύνη του. Ήταν πέντε μήνες μαζί και τόνιζε η Βίκυ Κάβουρα: «Βρήκα χαρά, ηρεμία και αγάπη. Και είμαι όντως πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη στην αγκαλιά του Γιώργου!».

Η ίδια τηρεί την καραντίνα μένοντας στο σπίτι της και ανυπομονεί να ξεκινήσει γυρίσματα για το «just the 2of us», που στην πρεμιέρα του κέρδισε τις εντυπώσεις, για να παγώσει μετά λόγω του κορονοϊού. «Μείναμε σπίτι, έγιναν οι απαραίτητες απολυμάνσεις στα πλατό και σε όλους τους χώρους και από την Τρίτη με το καλό, μπαίνουμε με χαρά για τα γυρίσματα! Υπάρχει μία δυνατή κριτική επιτροπή, εξαιρετικοί παίκτες και ένας Νίκος Κοκλώνης στα καλύτερά του!», λέει η Βίκυ Κάβουρα προσθέτοντας ότι διατηρεί μία εξαιρετική σχέση με τον παρουσιαστή.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ