Ελένη Ράντου για το κλείσιμο των θεάτρων:«Νιώθω ότι απαγορεύομαι ως είδος

Η ηθοποιός περιέγραψε τα συναισθήματα και τις σκέψεις της για τη σιωπή στο χώρο του θεάτρου αυτήν την δύσκολη περίοδο με την καραντίνα και τον κορονοϊό

Την επιστροφή σε μια νέα κανονικότητα και όχι σε αυτή που είχαμε συνηθίσει μέχρι την έλευση του κορονοϊού στη χώρα μας, τόνισε στο διάγγελμά του προς τους πολίτες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα, έκανε γνωστό το σχέδιο της κυβέρνησης για την άρση των περιορισμών των μέτρων, τα οποία αρχίζουν να τίθενται σε ισχύ από τις 4 Μαΐου. Ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε με τον πιο επίσημο τρόπο ότι «κρίνεται απίθανο να επιτραπούν μέσα στο καλοκαίρι οι μεγάλες συναθροίσεις, όπως φεστιβάλ, συναυλίες ή αθλητικά γεγονότα με θεατές».

Μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Ελένη Ράντου περιέγραψε τα συναισθήματα και τις σκέψεις της για τη σιωπή στο χώρο του θεάτρου αυτήν την δύσκολη περίοδο με την καραντίνα και τον κορονοϊό. «Και τελικά η ζωή συνεχίζεται χωρίς εμάς. Η στιγμή μας αποφεύγει. Είμαστε συνώνυμο του Μαζί της αγκαλιάς των σταγονιδίων που προκαλεί το γέλιο η το κλάμα σας. Φέρνουμε τον κόσμο κοντά. Να ακουμπάει ο ένας στον άλλον. Κι αυτό δεν επιτρέπεται στην παρούσα συνθήκη. Είμαστε μ’ έναν τρόπο τρομοκράτες. Σπέρνουμε τρόμο με την μεταδοτικότητα της τέχνης μας. Αρα προσωρινά – εκτός λειτουργίας και σε αναγκαστική επ αόριστον άδεια άνευ αποδοχών. Κι αφού δυο πράγματα αγάπησα το θέατρο και τα ταξίδια… νιώθω ν απαγορεύομαι ως είδος. Απειλώ τη δημόσια υγεία. Προσωρινά- για πόσο άραγε; Κλειστή».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ