Δημήτρης Μπάσης για κορονοϊό: Μου λείπει που δεν μπορώ να πάω να δω τη μάνα μου

Στην εκπομπή «OPEN Ελλάδα», με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο εμφανίστηκε μέσω skype το μεσημέρι της Μ. Τρίτης, ο Δημήτρης Μπάσης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, λόγω του κορονοϊού και πώς τη βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του. Μάλιστα, μεταξύ άλλων τόνισε πως  «μένουμε σπίτι για να έχουμε την υγειά μας».

«Είμαι στο σπίτι από τότε που εφαρμόστηκαν τα μέτρα. Το τηρούμε σαν οικογένεια. Βγαίνουμε μόνο για τα απολύτως απαραίτητα», είπε.

Για να συμπληρώσει: «Αυτή την καραντίνα εγώ την είδα με μια άλλη ματιά. Προσπάθησα να περάσω δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά μου, κάτι που μου έλειπε. Ξεκουράστηκα γιατί τους προηγούμενους μήνες είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με τα ταξίδια μου».

Ωστόσο, τόνισε πως του λείπει που δεν μπορεί να πάει να δει τη μάνα του. «Μου λείπει βέβαια πάρα πολύ πως δεν μπορώ να πάω να δω τη μάνα μου, η οποία είναι στις ευάλωτες ομάδες λόγω ηλικίας. Μιλάμε τηλεφωνικά κάθε μέρα, μένει στο Κιλκίς, οπότε η σκέψη μου αυτές τις μέρες είναι σε όλο τον κόσμο που δεν μπορεί να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα… Τους γονείς του».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ