Δεύτερο μωρό για τον 70χρονο Ρίτσαρντ Γκιρ και την 37χρονη σύζυγό του!

O 70χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύζυγος του Αλεχάντρα Σίλβα υποδέχθηκαν στα κρυφά το δεύτερο παιδί τους, που είναι ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της Σίλβα, η οποία δεν έκανε καμία δημόσια εμφάνιση το τελευταίο διάστημα.

Το ζευγάρι ζει μια ήσυχη ζωή στο πολυτελές ράντσο του, στο Pound Ridge, λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύζυγος του Αλεχάντρα έχουν ακόμα ένα γιο μαζί, τον δύο ετών Αλεξάντερ που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018.

Ο αγαπημένος σταρ του Χόλιγουντ έχει ακόμα έναν 20χρονο γιο, τον Χόμερ από τον γάμο του με την Κάρι Λόβελ.

Αλλά και η Αλεχάντρα έχει ακόμα έναν γιο επτά ετών από τον προηγούμενο γάμο της.

Ο απόλυτος γόης του Χόλιγουντ, έκανε έναν ονειρεμένο ρομαντικό γάμο με τη Σίλβα τον Απρίλιο του 2018 στο ράντσο τους και μέσα σε δύο χρόνια έχουν ήδη αποκτήσει δύο παιδιά.

Η Αλεχάντρα Σίλβα είναι διαφημίστρια, επιχειρηματίας, με έντονη ακτιβιστική δράση και επίσης είναι κόρη του Ιγκνάσιο Σίλβα, ισχυρού επιχειρηματία του κατασκευαστικού κλάδου ο οποίος είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

“Εχω βρει την ήσυχη και ευτυχισμένη ζωή που πάντα έψαχνα” είπε ο Ρίτσαρντ Γκιρ που μετρά ήδη δύο γάμους. Στη δεκαετία του 1990 ο Γκιρ ήταν παντρεμένος από το 1991 έως το 1995 με τη Σίντι Κρόφορντ, το διασημότερο ίσως τοπ μόντελ της εποχής.

Στη συνέχεια, το 2002, παντρεύτηκε την Κάρεϊ Λόουελ με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο και χώρισε το 2016.

Οι ίδιοι είχαν πει ότι ήταν έτοιμοι για οικογένεια, και φαίνεται πως δεν έχασαν καιρό.

Γκιρ και Σίλβα έχουν δηλώσει ότι το κάρμα τους έφερε μαζί, αφού συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν η Αλεχάντρα ήταν ένα μικρό κορίτσι και ο ηθοποιός δανείστηκε ένα σκάφος από τον πατέρα της. Όταν συναντήθηκαν ξανά μετά από πολλά χρόνια το φλερτ ξεκίνησε και κατέληξε σε γάμο και μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που ξυπνούσε την Αλεχάντρα στέλνοντας της λουλούδια έως ότου συμφώνησε να τον γνωρίσει, πρόσθεσε: “Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άντρας στο σύμπαν. Πώς δεν θα μπορούσα να είμαι; Είμαι παντρεμένος με μια όμορφη γυναίκα που είναι έξυπνη, ευαίσθητη, αφοσιωμένη να βοηθήσουμε τους ανθρώπους, ποιος είναι διασκεδαστικός, υπομονετικός, που ξέρει πώς να συγχωρήσει, ποιος είναι ένας υπέροχος μάγειρας – και ποιος κάνει τις καλύτερες σαλάτες στον κόσμο!”

Περιγράφοντας τον νέο της σύζυγο, η Αλεχάντρα είχε δηλώσει: “Είναι ο πιο ταπεινός, ευαίσθητος, στοργικός, προσεκτικός, αστείος, γενναιόδωρος άντρας που έχω γνωρίσει ποτέ. Τι μπορώ να πω; Είμαι τόσο ερωτευμένη!”.

thetoc

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ