Γεωργιάδης για Χαρίτση: Κρύφτηκε και δεν βγήκε στο παράθυρο – Είναι και σκιώδης υπουργός, τρομάρα του

Με ανεβασμένους τόνους ξεκίνησε η παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του, ο κ. Γεωργιάδης άφησε αιχμές για τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος έκανε δηλώσεις νωρίτερα, υποστηρίζοντας πως εμφανίζεται γενναίος απέναντι στην Ευρώπη, αλλά αρνείται να συμμετέχει σε διάλογο μαζί του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πολύ γενναίο άκουσα τον κ. Χαρίτση στην κριτική του προς την ΕΕ. Θα τον παρακαλούσα να δείξει την ίδια γενναιότητα και να δεχθεί να βγούμε σε μία τηλεόραση μαζί και όχι να κρύβεται όπως κάνει κατά σύστημα όλο αυτό το διάστημα και έχει αρχίσει να γίνεται και εκνευριστικό».

Για να συμπληρώσει «η δουλειά του είναι να ασκεί κριτική στην κυβέρνηση. Και για να ασκεί κριτική στην κυβέρνηση πρέπει να ασκεί κριτική σε εμένα. Και για να το κάνει αυτό θα πρέπει να βγει και σε καμιά τηλεόραση. Αν δεν κρυβόταν θα του απαντούσα on air. Επειδή λοιπόν οι γενναίοι περισσεύουν στην Ελλάδα και είναι σαν και αυτόν που είδατε πάμε να μιλήσουμε σοβαρά. Θέλω να καταλάβει ο κόσμος την υποκρισία.

Βγαίνει ο κύριος και το παίζει γενναίος στην Ευρώπη και δεν βγαίνει μαζί μου στην τηλεόραση. Είναι και σκιώδης υπουργός τρομάρα του. Τον προκαλώ όποτε θέλει να βγούμε σε παράθυρο να πούμε τι κάνει η κυβέρνηση και τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Νωρίτερα ο κ. Χαρίτσης σε τηλεφωνική του συνέντευξη στο κανάλι είχε πει ότι η Ευρώπη δείχνει να μη διδάσκεται από το παρελθόν και να μη μαθαίνει από τα λάθη της.

Πρόσθεσε δε πως τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δεν ανταποκρίνονται στο μέγεθος της κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού και είναι κατώτερα των περιστάσεων, καθώς ακόμα και η ΕΚΤ πρόσφατα ανακοίνωσε πως τα χρήματα που θα χρειαστούν είναι περισσότερα από 1,5 τρις ευρώ τη στιγμή που τα μέτρα που αποφάσισε χθες το Eurogroup μετά βίας ξεπερνούν το μισό δισ.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ