Τάκης Ζαχαράτος: Το απολαυστικό διάγγελμα ως Άντζελα Δημητρίου

Η πρόσφατη κινητή συναυλία που έδωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην καρότσα ενός φορτηγού στους δρόμους της Αθήνας προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Μην ξεχνάμε πως ο Σταμάτης Κραουνάκης κατακεραύνωσε την καλλιτέχνιδα, που στη συναυλία είπε και δική του δημιουργία.

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του Τάκη Ζαχαράτου να σχολιάσει τη συναυλία, κάνοντας το βέβαια με το δικό του μοναδικό τρόπο. Με ένα απολαυστικό… «αυτοκρατορικό διάγγελμα» ως Άντζελα Δημητρίου ο μίμος εξέφρασε τις ενστάσεις της «Λαίδης»με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, κάνοντας μάλιστα tag τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και βέβαια την Άντζελα Δημητρίου.

Στο απολαυστικό βίντεο, ο μεταμφιεσμένος Τάκης Ζαχαράτος λέει μεταξύ άλλων:

«Που ήσουν Αλκηστούλα Πρωτοψάλτη το ’89 όταν ανέβηκα το φορτηγό και γύρναγα σαν γουρουνοπούλα όλη την Αθήνα και κέρναγα; Που ήσουν όταν εγώ ήμουν στο REX βασίλισσα και έλεγα το “κόκκινο της φωτιάς” και προκαλούσα εγκαύματα στα καψούλια; Σε μία σπηλιά ήσουν με τον Σούλη στην Σαντορίνη και ψάχνατε για λάβα για να τραγουδήσεις “λάβα μου, λάβα μου” και να κάνεις το βίντεοκλιπ. Ξεχνάς… δεν σέβεσαι… ξεχνάς και εσύ Άλκηστις και ο Πρωθυπουργός και ο Δήμαρχος ότι τα copy τα rights του φορτηγού τα έχω εγώ…Απαιτώ από τον Prime Minister, τον Πρωθυπουργό ένα θρόνο από drones, να ανέβω πάνω και να τραγουδήσω σε όλη την Ελλάδα ” σε συνάντησα στην πλαζ και φορούσες πλεξιγκλάς”…».πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ