Στρέιζαντ κατά Τραμπ: Πάνω από 20.000 άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας της ανικανότητάς του

Έχει κατακρίνει πολλές φορές τον Ντόναλντ Τραμπ για τις πολιτικές και τον τρόπο διακυβέρνησής του. Ο λόγος για τη Μπαρμπρα Στρέιζαντ η οποία για ακόμα μια φορά ξεσπά εναντίον του Αμερικανού προέδρου με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την πανδημία του κορωνοϊού. Μεταξύ άλλων, η βραβευμένη με δύο Όσκαρ καλλιτέχνιδα τον αποκαλεί ψεύτη κατά συρροή.

«Μετά την εκλογή του Τραμπ έγραψα ένα τραγούδι με τίτλο «Don’t lie to me» επειδή ήταν ψεύτης κατά συρροή.

Τώρα που πάνω από 20.000 άτομα έχουν χάσει την ζωή τους εξαιτίας της ανικανότητας και των ψεμάτων του, έχει πλέον αποδείξει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την αλήθεια. Είναι ακατάλληλος για να βρίσκεται στο πηδάλιο αυτού του έθνους… ειδικά σε περίοδο κρίσης», έγραψε στο Twitter.

Λίγο μετά την πρώτη της ανάρτηση, η Στρέιζαντ «ξαναχτυπά» με νέο tweet, αυτή τη φορά βάζοντας στο στόχαστρο το διαβόητο τείχος που ο Τραμπ επιθυμεί να υψώσει στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό. «Ο Τραμπ έχει εμμονή να σπαταλά χρήματα σε αυτό το τείχος. Ίσως όλα αυτά τα χρήματα θα έπρεπε να έχουν δοθεί για τεστ, αναπνευστήρες και προστατευτικό εξοπλισμό για τους επαγγελματίες της υγείας μας. Ο ιός δεν νοιάζεται για το τείχος που [ο Τραμπ] ισχυρίστηκε ψευδώς ότι θα πλήρωνε το Μεξικό», έγραψε.

Σχολιάστε το άρθρο:
πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ