Ο Γιώργος Σουξές αποκαλύπτει για τις Άγριες Μέλισσες

Όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός για τις Άγριες Μέλισσες.

 

Ο Γιώργος Σουξές, ο τηλεοπτικός Προύσαλης από τις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο “ENJOY” που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία και αναφέρθηκε στη στιγμή που ο Νέστορας θα μάθει ότι ο Κυπραίος είναι ο φονιάς του γιου του.

 

Ποιος είναι ο πιο επικίνδυνος ήρωας στη σειρά; Ο Κυπραίος, ο Σεβαστός;

 

Ο Κυπραίος και ο Δούκας μπορεί να φάνε άνθρωπο και μάλιστα χωρίς καμία τύψη, αν πάει κόντρα στα συμφέροντά τους. Ο Κυπραίος, αν μαλακώσει ως άνθρωπος, αυτό θα γίνει μέσα από τον έρωτά του για την Ελένη.

 

 

Ο Δούκας μπορεί να ελέγχει όλο το χωριό, αλλά, δυστυχώς, δεν ελέγχει το κρεβάτι του, αφού η Μυρσίνη είναι άπιστη. Ο Προύσαλης ξέρει ότι ο Δούκας και ο Κυπραίος μπορεί άνετα να σκοτώσουν άνθρωπο. Είναι από πίσω τους και ψάχνει το λάθος βήμα.

 

Εκεί που θα λυγίσει είναι όταν αποκαλυφθεί ότι ο Κυπραίος είναι ο φονιάς του γιου του Νέστορα. Ο Νέστορας και ο Προύσαλης είναι πολύ φίλοι. Πειθαρχημένοι άνθρωποι και σοφοί. Τον λυπάται η ψυχή μου τον Νέστορα.

 

Δεν ξέρω αν η Μελίνα Τσαμπάνη έχει επιλέξει για τον Νέστορα τη συγχώρεση από την εκδίκηση, αλλά αυτό το δίλημμα του Νέστορα το συναντάμε σε αρχαίες τραγωδίες στο θέατρο ή σε σπουδαία λογοτεχνικά βιβλία.

www.zappit.gr

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ