Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η λιποθυμία και η περιπέτεια υγείας της κόρης της

Περιπέτεια με την υγεία της είχε η κόρη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, συνεργάτιδας της Ελένης Μενεγάκη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, η κόρη της της τραυματίστηκε με μια αγκίθα την Πέμπτη και κατέληξε να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση.

Η Ελιάνα με μια ανάρτηση αναφέρθηκε στον τραυματισμό της κόρης της, τη λιποθυμία της και πώς πλέον και οι δύο είναι καλά στο σπίτι τους.

“Ένα πρόβλημα που ξεκίνησε χθες (σ.σ. Πέμπτη) ως αγκίθα κατέληξε σήμερα το απόγευμα σε ξαφνική μικροεπέμβαση, με όλο το συνεπαγόμενο αίμα, τα παιδικά δάκρυα και ουρλιαχτά, ενώ στο ίδιο δωμάτιο ανακάλυπτα στα 37 μου πως όντως, κίτρινη θολούρα και δυνατό βουητό είναι το πρώτο στάδιο της λιποθυμίας, καλά το δείχνουν οι ταινίες. Προφανώς το παιδί είναι μια χαρά αφού εξαρχής το ζήτημα ήταν περίπλοκο μεν, επουσιώδες δε (και την ανάμνηση του πόνου την πήραν μακριά δυο παγωτά το ένα πίσω απ’ τ’ άλλο) και προφανώς κι εγώ λίγες ώρες μετά είμαι μια χαρά και μπουκώνω ρυζογκοφρέτες γράφοντας αυτό το ποστ, το οποίο, εν τελεί, ένα πράγμα μόνο θέλει να πει: αμέριστο θαυμασμό και σεβασμό προς όλες εσάς που το παιδί σας ταλαιπωρείται ή ταλαιπωρήθηκε ποτέ από σοβαρό ζήτημα υγείας», έγραψε.

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένα πρόβλημα που ξεκίνησε χθες ως αγκίθα κατέληξε σήμερα το απόγευμα σε ξαφνική μικροεπέμβαση, με όλο το συνεπαγόμενο αίμα, τα παιδικά δάκρυα και ουρλιαχτά, ενώ στο ίδιο δωμάτιο ανακάλυπτα στα 37 μου πως όντως, κίτρινη θολούρα και δυνατό βουητό είναι το πρώτο στάδιο της λιποθυμίας, καλά το δείχνουν οι ταινίες. Προφανώς το παιδί είναι μια χαρά αφού εξαρχής το ζήτημα ήταν περίπλοκο μεν, επουσιώδες δε (και την ανάμνηση του πόνου την πήραν μακριά δυο παγωτά το ένα πίσω απ’ τ’ άλλο) και προφανώς κι εγώ λίγες ώρες μετά είμαι μια χαρά και μπουκώνω ρυζογκοφρέτες γράφοντας αυτό το ποστ, το οποίο, εν τελεί, ένα πράγμα μόνο θέλει να πει: αμέριστο θαυμασμό και σεβασμό προς όλες εσας που το παιδί σας ταλαιπωρείται ή ταλαιπωρήθηκε ποτέ από σοβαρό ζήτημα υγείας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eliana Chrysikopoulou (@elianoula) στις10 Απρ, 2020 στις 2:50 μμ PDT

Σχολιάστε το άρθρο:




πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ