MasterChef 4: Σταύρος Βαρθαλίτης και Σταύρος Γεωργίου στον τελικό;

Μπορεί ο τελικός του διαγωνισμού μαγειρικής του Star να είναι ακόμα στον αέρα, μια και τα γυρίσματα έχουν διακοπεί με άγνωστο το πότε θα ανάψουν και πάλι τα φώτα στις κουζίνες του «MasterChef», ωστόσο φαίνεται να είναι σίγουρο είναι ότι ο φετινός νικητής θα ακούει στο όνομα Σταύρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την εκπομπή του Open «Μεσημέρι #Yes», το μεγάλο έπαθλο καθώς και τα 50.000 ευρώ θα διεκδικήσουν οι δύο κολλητοί του παιχνιδιού, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταύρος Γεωργίου από την Κύπρο, τον οποίον παίκτες και κριτές φωνάζουν Σταυρή. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο δίδυμο επανειλημμένως είχε επιτυχίες τόσο στο mystery box όσο και στα τεστ δημιουργικότητας, ενώ είχαν εκτελέσει και χρέη αρχηγών σε ομαδικές δοκιμασίες.

Εν τω μεταξύ, τα πολλά… γαλλικά μαζί με την γκρίνια και τις κόντρες των παικτών κυριάρχησαν στα τρία επεισόδια της εβδομάδας που μας πέρασε. Το τεταμένο κλίμα στο σπίτι εξαιτίας των κακών σχέσεων Κατερίνας και Γιώργου συνεχίστηκε και στο πλατό, με τον Κρητικό παίκτη να σχολιάζει με αφορμή τη στάση της Κατερίνας: «Εδώ ο κόσμος καίγεται και το αυτό χτενίζεται». Τα λεγόμενά του σε σχέση με το πιάτο του και τις επιδόσεις των άλλων συμπαικτών του, που είναι όπως είπε «στο ίδιο μήκος κύματος», απασχόλησαν και τους κριτές, ενώ σχολιάστηκαν με καυστικό τρόπο και από τη Μαρία: «Με νευρίασε ο Γιώργος, δεν το θεώρησα α… άτο, συγνώμη για την έκφραση, να κρίνει το πιάτο, να βάζει την ουρά κάτω από τα σκέλια και να κατηγορεί τα πιάτα χωρίς να τα έχει δοκιμάσει. Εβγαλε την κακία που βγάζει στο σπίτι».

Το βαρύ κλίμα κορυφώθηκε όταν ενώπιον Κοντιζά, Κουτσόπουλου και Ιωαννίδη βρέθηκε ο Ηλίας, ο οποίος κατάφερε να «φουντώσει» τον… θείο Λεωνίδα λέγοντας ότι αυτό το πιάτο μπόρεσε να βγάλει στον χρόνο των 45 λεπτών. Ο Κουτσόπουλος τόνισε ότι οι κανόνες ορίζονται από τους κριτές στέλνοντας, φανερός ενοχλημένος, τον παίκτη στον πάγκο του.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ