Η “Toyota Κυριάκος Κακούρος και Συνεργάτες Α.Ε” στηρίζει το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”

Η Toyota Κυριάκος Κακούρος και Συνεργάτες Α.Ε. απέδειξε για άλλη μια φορά οτι είναι υπέρ της βοήθειας και προσφοράς στον συνάνθρωπο στηρίζοντας έμπρακτα το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Καλαμάτας.

Έτσι λοιπόν για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας του COVID-19, η εταιρεία αποφάσισε να παρέχει στο Δήμο Καλαμάτας όχημα για την εξυπηρέτηση ατόμων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, καθώς και για τις ανάγκες του Δήμου γενικότερα.

Η κοινωνική αυτή δράση υλοποιείται με την έμπρακτη υποστήριξη, τόσο της Toyota Ελλάς όσο και του Δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. στοχεύοντας στην ουσιαστική και ενεργή στήριξη του έργου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η παράδοση του οχήματος από την αντιπροσωπεία της Toyota στη Μεσσηνία αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας της ΚΕΔΕ με την Toyota Ελλάς και το Υπουργείο Εσωτερικών και έγινε μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου.

Μάλιστα ο ίδιος ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σαράντος Μαρινάκης , επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας  Toyota Κυριάκος Κακούρος και Συνεργάτες Α.Ε στην Ηρώων Πολυτεχνείου και Σταύρου Κωστόπουλου, στην Νέα Είσοδο Καλαμάτας για να συνομιλήσουν με τους υπεύθυνους και να παραλάβουν το όχημα.

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή σημείωσε ότι είναι σημαντικό σε δύσκολες περιόδους όλοι να συμβάλουν με τα μέσα που διαθέτουν προς όφελος της κοινωνίας, ευχαρίστησε την εταιρεία «Κ. Κακούρος & Συνεργάτες Α.Ε.», ενώ επανέλαβε ότι η αυτοδιοίκηση παραμένει στη «πρώτη γραμμή» και δίπλα στους πολίτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ