Αναβάλλεται το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca στη Νέα Υόρκη λόγω του ιού

Το Φεστιβάλ της Tribeca στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, το οποίο θα διεξαγόταν από τις 15 έως τις 26 Απριλίου, δεν θα πραγματοποιηθεί ,όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών. Η αναγνωρισμένη κινηματογραφική διοργάνωση του Ρόμπερτ Ντε Νίρο αναβάλλεται λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των διοργανωτών είναι η εξης:

Ιδρύσαμε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca ως έναν τρόπο να θεραπεύσουμε την κοινότητά μας μετά τον όλεθρο των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Ήμασταν αποφασισμένοι να ξεπεράσουμε τον φόβο και την ανησυχία μας με το να είμαστε μαζί. Είναι στο DNA μας να προχωράμε προς τα εμπρός, ενώ φροντίζουμε για την κοινότητά μας”, δήλωσε η συνιδρύτρια του Φεστιβάλ, Τζέιν Ρόζενταλ.
“Λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουμε το 19ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca (15-26 Απριλίου) με βάση την ανακοίνωση του κυβερνήτη Άντριου Κουόμο ότι τα γεγονότα των 500 ατόμων και άνω απαγορεύονται λόγω της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού” συνεχίζεται. «Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια του κοινού, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τους φίλους μας, τους κινηματογραφιστές και τους αφηγητές που προσβλέπουν στο Tribeca ως πλατφόρμα για να παρουσιάσουν το έργο τους στο κοινό. Θα σας απαντήσουμε σύντομα για τα σχέδιά μας”.

Δεν έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν νέες ημερομηνίες διεξαγωγής στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ