Ακυρώνεται το Taygetos Challenge 2020 λόγω του ιού

Ακυρώνεται το Taygetos Challenge 2020 που θα πραγματοποιούνταν 21 και 22 Μαρτίου 2020 στην Καρδαμύλη λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών με την εξάπλωση του ιού. Σε ανακοίνωση που έστειλε η διοργανώτρια αρχή εξηγεί τους λόγους που προχωρά σε ακύρωση και όχι αναβολή της διοργάνωσης, ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν και στηρίζουν τον θεσμό τα 10 χρόνια ύπαρξης του, ζήτησε συγγνώμη για την απόφαση αυτή και ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής του θεσμού για το 2021.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

“Αγαπητοί φίλοι,
Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επιλέγετε και στηρίζετε το Taygetos Challenge για 10 και πλέον συναπτά χρόνια. Δυστυχώς οι ατυχείς συγκυρίες μας επιβάλλουν τη μη διεξαγωγή του Taygetos Challenge 2020. Πολλοί αθλητές μας ζητούν την αναβολή και όχι ακύρωση του αγώνα για μια επόμενη ημερομηνία την άνοιξη ή το φθινόπωρο. Διάφοροι λόγοι αλλά κυρίως το ότι δεν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα σε κάποιο άλλο διοργανωτή βάζοντας το Taygetos Challenge κοντά σε κάποια από τις διοργανώσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί, μας επιβάλλουν την ακύρωση του Taygetos Challenge για το 2020. Ως εκ τούτου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα χρήματα των αθλητών για τον αγώνα θα επιστραφούν. Μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία και την αβεβαιότητα που δημιουργήθηκε.
Ανακοινώνουμε επίσημα την ημερομηνία για το επόμενο Taygetos Challenge RELOADED, στις 27 & 28 Μαρτίου 2021. Μέχρι τότε, τα μονοπάτια του Ταϋγέτου είναι εκεί και μας περιμένουν! Καλή αντάμωση στην Καρδαμύλη!
Εκ της διοργάνωσης.

Υ.Γ. Επειδή η μη διεξαγωγή του αγώνα μας άφησε πολλές ανοικτές εκκρεμότητες, τα χρήματα θα επιστραφούν στους λογαριασμούς των αθλητών εντός 60 ημερών.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ