8 Λέξεις: Στα νέα επεισόδια έρχονται νέες ανατροπές

Σοκ επικρατεί με τις εξελίξεις στις «8 Λέξεις» καθώς τα επόμενα επεισόδια στην σειρά του ΣΚΑΙ σκάνε σαν «βόμβα», αφού δεν θα τα περιμένει κανείς.

Αναλυτικά τι θα συμβεί σε κάθε επεισόδιο:

ΔΕΥΤΕΡΑ: Η Αλίκη, μετά τη δικαστική απόφαση, αποφυλακίζεται και ο Εκτορας είναι πάντα δίπλα της και προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα και να χαρεί την ελευθερία της. Την πηγαίνει για ψώνια και της ανακοινώνει ότι θα τη φιλοξενήσει στο σπίτι του, δείχνοντας ότι το ενδιαφέρον του γι’ αυτήν ξεφεύγει από το τυπικό του δικηγόρου προς την πελάτισσά του. Η Ιφιγένεια αρνείται να δεχτεί τη συγγνώμη του Σπύρου, τον εγκαταλείπει και φεύγει για την Αθήνα. Οι γονείς της την υποδέχονται με χαρά, αλλά προς το παρόν κρύβει τις προθέσεις της να πάρει διαζύγιο. Η Τζουλιάνα περνάει λίγες ακόμα ώρες με τη Ναυσικά, την οποία θα πρέπει να αποχωριστεί και πάλι για να γυρίσει στο ίδρυμα. Η μικρή, για μία ακόμα φορά, εκλιπαρεί τη Ναυσικά να την κρατήσει κοντά της, αδυνατώντας να καταλάβει τις διαδικασίες και τους νόμους.

ΤΡΙΤΗ: Η Λουκία ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ πως πρέπει να κρατήσουν τη σχέση τους σε αυστηρά επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο κι εκείνος αναγκάζεται να το δεχτεί, ενώ παράλληλα η Ρωξάνη τον ειδοποιεί πως επιστρέφει από τη Γλασκόβη. Ο Σίμος «ψαρεύει» τον Παύλο και καταλήγει στο συμπέρασμα πως είναι γκέι. Η Ερση ανησυχεί για την Αλίκη καθώς τη βλέπει να δένεται με τον Εκτορα και φοβάται μην την πληγώσει. Η Νόνα εμφανίζεται στο σπίτι των Μαρόγλου μαζί με τον Σπύρο, αλλά η Ιφιγένεια δεν τον δέχεται. Φιλοξενεί όμως τη Νόνα, που, με σύμμαχό της τον Μιλτιάδη, προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη για το διαζύγιο.

ΤΕΤΑΡΤΗ: Η Ηλιάνα δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ και προχωράει το σατανικό της σχέδιο. Ο Δημήτρης θέλει να διώξει την Αποστολία από το σπίτι και ξεκινάει να της κάνει πόλεμο! Η Αντριάνα έχει ενθουσιαστεί με τον Μάρκο και του το δείχνει χωρίς καμία ντροπή! Η Στέλλα χτυπάει την πόρτα της Αλίκης και της κάνει μία επίθεση άνευ προηγουμένου! Αμέσως μετά η Αλίκη μαζεύει τα ρούχα της σε μια βαλίτσα και ετοιμάζεται να φύγει από τη ζωή του Εκτορα! Ο Λουκάς συνεχίζει να αναρωτιέται για τον Παύλο και του ζητάει να βγουν για ποτό για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.

ΠΕΜΠΤΗ: Ο Εκτορας απειλεί τη Στέλλα πως, αν ξαναπλησιάσει την Αλίκη, θα πει σε όλους για το σχέδιο που έστησαν με την Ευγενία και τη Σμαράγδα εις βάρος της Ηλιάνας για να την τρελάνουν. Η Ιφιγένεια πείθεται από τα λεγόμενα της Νόνας και πάει στο σπίτι του Μάρκου να διερευνήσει ποια είναι αυτή που έχει πλευρίσει τον Σπύρο. Εκεί ο Οδυσσέας με την Ερση τής ανάβουν ακόμα μεγαλύτερη φωτιά…

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ