Συνελήφθη 43χρονος στην Παλλήνη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο καλλιέργειας υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης φέρεται ότι διατηρούσε στο σπίτι του, στην Παλλήνη, 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Αττικής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς διακινούσε στη συνέχεια κάνναβη, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε ότι είχε εγκαταστήσει εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, με τεχνητό φωτισμό, δημιουργώντας έτσι συνθήκες για την ωρίμανση των φυτών, προκειμένου να υπάρχει παραγωγή σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 102 δενδρύλλια κάνναβης, πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου – φυτωρίου, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αεροβόλο τυφέκιο και δύο συσκευασίες με μεταλλικές βολίδες, αεροβόλο περίστροφο και μια κάψουλα αερίου, βαλλίστρα χειρός με δύο μεταλλικά βέλη, 6 μεταλλικά φυσίγγια και πλήθος πλαστικών βολίδων.

Σημειώνεται, επίσης, ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 43χρονος είχε εμπλακεί σε επεισόδιο σε περιοχή της Αττικής, όπου εξύβρισε, απείλησε και έβαλε με τη χρήση αεροβόλου τυφεκίου κατά ιδιώτη, χωρίς, όμως, να τον τραυματίσει.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για παραβάσεις των νομοθεσιών για ναρκωτικά και όπλα, καθώς και για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ