Σενάριο τρόμου στη Βρετανία – Ο κορονοϊός μπορεί να προκαλέσει ένα εκατομμύριο νεκρούς

Εφιαλτικές προβλέψεις φέρνει μυστικό σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού το οποίο φαίνεται ότι αποφασίστηκε σε έκτακτη συνεδρίαση COBRA του υπουργικού συμβουλίου.

 

Όπως αποκάλυψε η πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον, η κυβέρνηση αποφάσισε να καθυστερήσει την φάση καταπολέμησης του ιού και να προχωρήσει σε μια τακτική που στις βιολογικές επιστήμες ονομάζεται «ανοσία αγέλης».

 

Δημοσιογράφος της ITV έγραψε ότι «η στρατηγική της κυβέρνησης για να ελαχιστοποιήσει την επίδραση του COVID-19 είναι να επιτρέψει στον ιό να περάσει από το σύνολο του πληθυσμού, ώστε να αποκτήσουμε “ανοσία αγέλης”».

 

Ο στόχος είναι να παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όσους παρουσιάζουν τα πλέον έντονα συμπτώματα της ασθένειας, χωρίς το σύστημα υγείας να καταρρεύσει από τον αριθμό των ασθενών.

 

Η «ανοσία αγέλης» συμβαίνει όταν ένας μεγάλος αριθμός ατόμων εμβολιάζεται κατά μιας ασθένειας, οπότε, λόγω του εμβολιασμού, περιορίζεται η εξάπλωση της ασθένειας.

 

Στην περίπτωση του COVID-19, όμως, δεν υπάρχει εμβόλιο, οπότε αν υφίσταται τέτοιο σχέδιο, τότε αυτό σημαίνει ότι το 90% του πληθυσμού θα πρέπει να ασθενήσει, ώστε να αναπτύξει αντισώματα για τον συγκεκριμένο ιό.

 

Και, κάπου εδώ, μπαίνει η στατιστική: ο Π.Ο.Υ. εκτιμά ότι η θνησιμότητα του κορωνοϊού φθάνει το 3,4% που για τη Βρετανία των 57 εκατομμυρίων σημαίνει ότι από τον COVID-19 μπορεί να πεθάνει σχεδόν ένα εκατομμύριο, αν ακολουθηθεί το σχέδιο της «ανοσίας αγέλης».

 

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια διάψευση ή επιβεβαίωση για το σχέδιο αυτό, πάντως, από τη βρετανική κυβέρνηση.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ