Πηγή Δεβετζή: Ο γάμος ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής μου

Συνέντευξη στο Πρωινό έδωσε η Πηγή Δεβετζή, η οποία μίλησε για τα όσα όμορφα της έχει προσφέρει ο αθλητισμός, ενώ τα είπε έξω από τα δόντια για τη σχέση της με τους άντρες και τα παράπονα που έχει από αυτούς. Επίσης πρόσθεσε ότι ο γάμος που έκανε ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωή της.

“Είναι τόσο ωραίο αυτό που έχω ζήσει που αν ξαναγεννιόμουν πάλι αθλήτρια θα γινόμουν” είπε στο ξεκίνημα της συνέντευξης. Στη συνέχεια μίλησε για τους άνδρες:

“Χωρίς σχέση είμαι τρία χρόνια. Πλέον οι άνδρες δεν επιμένουν… Αν δεν τους κάτσεις, δε συνεχίζουν. Όχι ρε φίλε δεν στο δίνω . Και αν δεν τους κάτσεις θα πάνε στην άλλη, στην άλλη… Υπάρχουν πολλές επιλογές οι γυναίκες δεν είναι δύσκολες. Εγώ ρε φίλες είμαι δύσκολη. Τέλος.”

“Μου έχουν τύχει πολλές περιπτώσεις που μου το έχει παίξει ψωνισμένος ο άλλος. Σε μένα. Ότι είμαι κάποιος και με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό. Όποιος δεν κάνει τρώει άκυρο με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν θα χαλάω φαιά ουσία χωρίς λόγο. “

“Με φλερτάρουν φουλ αλλά είμαι πολύ επιλεκτικός άνθρωπος. Δεν απαντάω” είπε ενώ πρόσθεσε ότι της στέλνουν γυμνές φωτογραφίες.

Μιλώντας για τον γάμο της είπε:

“Ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου. Η επιλογή του συγκεκριμένου ανθρώπου. Κάποιος όταν χωρίζει σημαίνει ότι δεν περνάει καλά. Πήρα πολύ δύσκολα το διαζύγιο, εγώ το πλήρωσα” πρόσθεσε.

Πίσω στο στούντιο, ο Αρης Καβατζίκης σχολιάζοντας όσα είπε για το διαζύγιό της η Δεβετζή είπε:

“Ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Πούλο. Η ίδια μιλώντας σε παλαιότερο δημοσίευμα είπε: Ανακατεύομαι όταν το σκέφτομαι. Ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου”.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ