Πήγαν να φύγουν για τα χωριά τους λόγω κορονοϊού αλλά την πάτησαν άσχημα!

Χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα από την απόφαση εκατοντάδων πολιτών να αφήσουν τα αστικά κέντρα και να φύγουν για τα χωριά τους, λόγω της έντονης κρίσης του κορονοϊού, την στιγμή που η Πολιτεία και οι ειδικοί υποστηρίζουν πως το καλύτερο μέτρο πρόληψης είναι να μείνουν άπαντες στα σπίτια τους.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο… φαινόμενο δεν είναι μόνο ελληνικό, καθώς κάτι ανάλογο έγινε και σε άλλη χώρα. Ο λόγος γίνεται για την Βαλένθια, όπου πολλοί πολίτες της πόλης θέλησαν να την αφήσουν και να ταξιδέψουν για τις ιδιαίτερες… πατρίδες τους ή τις δεύτερες κατοικίες, την στιγμή που έχει επιβληθεί καθολική καραντίνα, λόγω της μεγάλης αύξησης στον αριθμό των νέων κρουσμάτων, αλλά και των πολλών θανάτων.

Όμως, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, αυτοί που θέλησαν να… σπάσουν την καραντίνα, την πάτησαν άσχημα. Βλέπετε, η ισπανική Αστυνομία είχε στήσει μπλόκα σε κεντρικές εξόδους, με αποτέλεσμα να μην τους αφήσει να περάσουν. Μάλιστα, όσοι δεν είχαν δικαιολογία για το ταξίδι που είχαν σχεδιάσει, αναγκάστηκαν να γυρίσουν σπίτια τους, έχοντας ως… δώρο τσουχτερό πρόστιμο. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα πρόστιμα ήταν εκατοντάδες!

Δείτε το βίντεο…

Dokari.gr



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ