Ο Βαλάντης ζητά δημόσια συγνώμη από τον Πάνο Κιάμο και τον Γιάννη Πλούταρχο

Καμιά φορά λες πράγματα και προσπαθείς να τα εξηγήσεις αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος μια δήλωση απλή.

Ο Βαλάντης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Φωτεινή Πετρογιάννη και στο “Καλύτερα δε γίνεται”. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, σε δηλώσεις περί αχαριστίας που είχε κάνει στο παρελθόν και αφορούσαν τον Πάνο Κιάμο και τον Γιάννη Πλούταρχο.

 

“Είχα πει και είναι ένα πράγμα που μετάνιωσα που το είπα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης προσθέτοντας πως “άνθρωποι είμαστε και καθένας έχει τις δικές του αδυναμίες, τις δικές του ανασφάλειες. Όταν αναφέρθηκα στον Πάνο Κιάμο και τον Γιάννη Πλούταρχο που δεν έχουν στο βιογραφικό τους ότι συνεργάστηκαν μαζί μου, αλλά ήταν ένα λάθος μου. Τους ζητάω συγνώμη. Ένα παράπονο που εξέφρασα και ίσως έπρεπε να εκφράσω προσωπικά στους ίδιους”.

 

“Καμιά φορά λες πράγματα και προσπαθείς να τα εξηγήσεις αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος μια δήλωση απλή. Μπορεί να παραποιηθεί η δήλωση σου όπως παραποιήθηκαν πράγματα τα οποία ειπώθηκαν από εμένα. Ας πούμε, ποτέ δεν αναφέρθηκα από την αρχή στον Γιάννη Πάριο. Εγώ μίλησα για μένα και τα πενήντα μου χρόνια, ο δημοσιογράφος είπε για αυτούς τους ανθρώπους και είχα πει πως εγώ αν είχα φτάσει σε αυτή την κατάσταση θα είχα αποσυρθεί” πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο τραγουδιστής.

Επίσης, ο Βαλάντης μίλησε για την προσωπική του ζωή και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

www.zappit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ