Ξέσπασε σε κλάματα ο Σταύρος στο MasterChef – Λύγισαν ο Τζον και η Μαρία μαζί του

Είδα έναν Σταύρο που έδωσε την ψυχή του για αυτή τη δοκιμασία. Δεν δούλευε για τον εαυτό του, πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε το παιχνίδι, αλλά για εμάς για να κερδίσουμε

Απρόσμενη έκβαση είχε η ομαδική δοκιμασία του MasterChef για τους κόκκινους, οι οποίοι δεν κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη από τους μπλε. Λίγα δευτερόλεπτα, μάλιστα, μετά από την ανακοίνωση από τους κριτές, o αρχηγός της κόκκινης ομάδας, Σταύρος Γεωργίου πήρε την ευθύνη της ήττας και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Σταύρος, βέβαια, δεν ήταν ο μόνος που “λύγισε” καθώς τον ακολούθησαν στην εκδήλωση λύπης και στην συναισθηματική φόρτιση τόσο ο Τζον Ρεάνο όσο και η Μαρία Μπέη από την ίδια ομάδα.

“Έκλαψα πιο πολύ για τα παιδιά και για το λόγο πως απογοητεύτηκα πάρα πολύ που δεν βγήκαν έξω. Είχαν αποδώσει πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ σωστά, με άκουσαν και δεν τους άξιζε” σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα ο Σταύρος.

“Το ένιωσα πως πραγματικά απογοητεύτηκε από τον εαυτό του, αλλά εγώ θα έλεγα το αντίθετο. Ότι με αυτά που έδειξε χθες και σήμερα, έχει κερδίσει και σαν μάγειρας και σαν άνθρωπος” ανέφερε, με τη σειρά του, ο Τζον προσθέτοντας λίγο αργότερα με δάκρυα, πως “είναι αυτό που με στεναχωρεί πάρα πολύ γιατί χθες είδα έναν άλλο Σταύρο. Είδα έναν Σταύρο που έδωσε την ψυχή του για αυτή τη δοκιμασία. Δεν δούλευε για τον εαυτό του, πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε το παιχνίδι, αλλά για εμάς για να κερδίσουμε”.

“Νιώθω μέσα μου απογοήτευση! Νιώθω καθαρά λύπη για το γεγονός ότι κάναμε μια πάρα πολύ καλή δουλειά, είμασταν πολύ επαγγελματίες, τα είχαμε οργανώσει όλα τέλεια. Δηλαδή βλέπουμε την ομάδα δίπλα μας σε ένα χάος που, όταν αυτό επικρατεί σε μια επαγγελματική κουζίνα, δεν βγαίνουν τα πιάτα σωστά. Εμείς απλά είχαμε τα πιάτα μας, το πόστο μας, την εμφάνιση μας, την γεύση μας και ήμασταν σίγουροι για όλα! Ο Σταύρος ήταν τέλειος σαν αρχηγός, ακόμα και τώρα που έχουμε χάσει δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη για αυτόν ούτε σαν αρχηγό ούτε σαν άτομο” τόνισε βουρκωμένη στην κάμερα η Μαρία Μπέη.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ