Νίκος Χατζηνικολάου: Ζητά συγγνώμη από τον Κουτσόπουλο για το fake δημοσίευμα στην εφημερίδα του

Τις τελευταίες ημέρες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε με αγαπημένη και μάλιστα γιατρό από τη Θεσσαλονίκη, χάρις σε “αποκλειστικό ρεπορτάζ” της RealNews. Το ρεπορτάζ μάλιστα είχε λεπτομέρειες για τη σχέση τους αλλά και τα πλήρη στοιχεία της υποτιθέμενης συντρόφου του.

Οι φίλοι του διέψευσαν άμεσα το δημοσίευμα ενώ ο ίδιος ο Κουτσόπουλος ανέβασε ένα μακροσκελές ποστ στο instagram, όπου διέψευσε κατηγορηματικά όλα όσα έχουν γραφτεί για την προσωπική του ζωή, αφήνοντας αιχμές για τη δημοσιογράφο, τον αρχισυντάκτη και κατ’ επέκταση τον εκδότη της εφημερίδας Νίκο Χατζηνικολάου (διαβάστε την εδώ).

Πριν από λίγο, ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε την συγκεκριμένη ανάρτηση ζητώντας συγγνώμη από τον σεφ και αναφέροντας ότι η εφημερίδα θα δημοσιεύσει τη διάψευσή του την επόμενη Κυριακή.

 

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Αγαπητέ κύριε Κουτσόπουλε σας ζητώ συγγνώμη για το λανθασμένο ρεπορτάζ των συνεργατών μου, οι οποίοι είχαν δημοσιογραφικό χρέος να επικοινωνήσουν μαζί σας πριν το δημοσιεύσουν. Η εφημερίδα θα δημοσιεύσει αυτήν την Κυριακή τη διάψευσή σας”.

 

thetoc

Σχολιάστε το άρθρο:




πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ